reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Jezyk tylko mój plan był że jeszcze w sierpniu będę pracowała. Koleżanka miała pójść na urlop. Ale jak widzę w czasie ciąży lepiej nie planować.

reklama
Dziewczyny i tak właśnie zamierzam zrobić.
Zresztą to mój kierownik mi wykrakał, że już nie wrócę po urlopie.
Chociaż chęci miałam :-)

Dziękuję wszystkim!
Ja mam do zrobienia morfologie, mocz i glukoze...
Qrde czytam Was i nie dowierzam....mnie się ta ginka przy każdej wizycie pyta czy chce zwolnienie. ..a chodzę na NFZ. Tylko ja nie potrzebuje.. :-D

reklama
gratuluję kolejnych synków :)

ciekawe kto w moim brzuchu mieszka ;)

Yggam, powodzenia!

a ja dziś właśnie wróciłam do pracy po L4, ale tak mi niewygodnie było przy biurku... :baffled: jednak te polegiwanie na L4 swoje zrobiło. no nic. do wizyty 11.08. na pewno będę pracować. zależało mi żeby do 23.08. być w pracy, bo organizujemy fajny projekt (swoją drogą wyślę Wam zaproszenia jak już zostaną podjęte ostateczne decyzje, może Dziewczyny z bliskiej okolicy skorzystają ;-)). przekażę też obowiązki komuś i może zniknę :)

mam pytanie do tych, które są na L4 i wyjeżdżały w tym czasie na urlop (w tym zagraniczny), czy tak można?

Do góry