reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Witajcie
A ja w środę do szpitala. Oczywiście przez ten mój cukier. Tragedii jeszcze nie ma ale mam mieć jeszcze dokładniejsze badania. I w razie czego ustawione leki.
Ale ja nie chce do szpitala.

Bada, super, że wizyta ok, szkoda, że lekarz nie dał zwolnienia :angry: mam nadzieje, że prywatnie da bez problemu!

Elutka gratki synusia!

maadlen kciuki zaciśnięte!

yggam szpital żadna atrakcja, no ale jak trzeba, to trzeba... oby jak najkrócej!!!

Elutka gratuluje synusia :happy2:

yggam
przykro mi z powodu szpitala,ale jak mus to mus

Megami ​też mam nadzieję,że prywatnie inny da,ale i tak się tym stresuje,że tak trzeba się prosić,a ja nie lubie załatwiać takich spraw

Elutka- gratuluje synusia, dwóch chłopców fajnie się chowa:)

Yggam- szybko zleci a to przecież dla Waszego dobra.

Ja już po wizycie i wszystko super. Szyjka długa, zamknięta, macica pięknie rośnie, posluchalysmy serduszka i pięknie bije, brzuch pomierzony wszerz i wzdłuż
No i zwolnienie dostalam, mam sobie teraz odpoczywać. A do następnej wizyty zrobić mocz, morfologię, hbs i krzywa cukrową ble.

Bada- dopisz mi wizytę 25 sierpnia.

AAA mi lekarka nie podała konkretnej nazwy witamin, ale mowila żebym kupiła w składzie z DHA

Elutka gratuluję syna, normalnie szaleństwo z tymi chłopakami :)

Jezyk super ze wszystko ok :) juz krzywa? Mi sieceydawalo ze z ola tobjuz bardzo ciężarna byłam a to tak wcześnie, niezłe dziury w głowie mam ;)

jezyk, to Omegamed Optima Forte. Z tym że cena z kosmosu...

Cieszę sie ze u każdej wszystko dobrze :) Już się nie mogę doczekać mojej w piątek :))

Elutka, GRATULACJE!!!

yggam, oby szybko wypuścili!

bada, no właśnie ja też nienawidzę tego ciągłego tłumaczenia się, dlaczego chcę zwolnienie :wściekła/y: A że gin ma słabą pamięć, to co wizytę to samo! :wściekła/y:

jezyk, super, że wszystko OK!!! :-D A które witaminy mają to DHA? Poza Pregną, bo cena z kosmosu...

Matko, to nie będzie u nas Córek? :-D

reklama
Nulini ja biorę Femibion Natal Plus 2.
Wcześniej brałam Falvit Mama, ale źle się po nich czułam.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.

Bada nie dziwię Ci się, że się wkurzaszwna to zwolnienie, bo lekarz nie powinien robić łaski.
Każda kobieta w ciąży czuje się inaczej i nie tylko wyniki badań się liczą.

Ja też będę musiała coś wykombinować z tym moim zwolnieniem, bo wizytę mam 18.08, a tego dnia powinnam być już w pracy, no i druga sprawa nie mam 100% pewności czy mi da.
Nie wiem czy głupa jakoś nie przypalić, nie zadzwonić wcześniej, że coś boli itp.
Ehhh z moją wcześniejszą gin nic nie musiałam kombinować... Było na zasadzie mówisz i masz

Do góry