reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Widać, że nie tylko u mnie udana wizyta:-) ja dzisiaj wizytowałam, szyjka krótka, miękka i rozwarcie 2 cm, w każdej chwili mogę zacząć rodzić :-) następna wizyta po świętach:-) mam się stawić na ktg i szybką wizytę na oddziale u mojego gina:-) z tych emocji chodzę jak nakręcona a mój facet stresa już łapie:-)

To widzę, że nie tylko mój facet się stresuje :) hehe ja w sumie zaczynam bólem wcześniej jakoś mnie to nie ruszało..

A i mam pytanko ponieważ od soboty miałam skurcze dziś całą noc też a w dzień? ZERO!! Myślicie, że może to być spowodowane tym, że biore cały czas magnez i potas? niektóre z Was przed porodem odkładają? Bo chyba żelazo mam brać cały czas i ten cyklo3fort..?

kliki ja też mam skurcze w nocy a w dzień nic i lekarz mi powiedział,że to skurcze przepowiadające;-) a co do facetów to ostatnio zauważyłam, że mój ze strachem telefony ode mnie odbiera hi hi:-D

reklama
kikbio ja od kilku dni nie biorę żadnych leków i wczoraj miałam pierwszy b o l e s n y wieczór. Tak mi się wydaje, że magnez jednak tłumił te skurcze.
Brzuch twardy jak kamień i nie puszcza w ogóle! A w pachwinach to tak mnie rozciąga, że chodzić nie mogę! W nocy, w drodzę do wc się popłakałam z bólu - uczucie jakbym szpagat na siłę próbowała zrobić wrrrry No i zaczęłam miewać dłuższe skórcze jak na @, chociaż niekiedy przypominają mi jelitówkę... już by się mogło to rozkręcić, bo zaczynam tracić cierpliwość.

Do góry