reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

dziewczynkji ja dziś wiytowałam, ale szkoda gadać... nie dosć, że jełop wsadził mi prawie całą rękę i mało nie spadłam z fotela to jeszcze mimo wcześniejszych zapewnień o cc powiedział dziś, że raczej on mi nie zrobi mimo, że synek ponad 4 kilo waży lekko i ja po cc jestem... wkurzył mnie okrutnie i doła załapałam, jestem już "w terminie" i zastanawiam się tylko ile przenoszę bo to już widzę nieuniknione.... córkę 10 dni po terminie rodziłam - tzn.cc miałam, a teraz czort wie.... w każdym razie psycha mi już siada i nie wiem czy czekać na rozwój akcji czy załatwiać sobie to cc..., tak poza tym , to po badaniu stwierdził, że wszystko szczelnie pozamykane i na poród się jeszcze póki co nie zanosi. Myślałam, że mam ze 2 cm rozwarcia chociaż, bo od tygodnia mam skurcze średnio co 15 minut i to takie konkretne, nie wspominając już o bólu w szyjce, ucisku na krocze, rwie kulszowej. Byłam pewne , że coś tam już się dzieje a tu d***:crazy:. Czuję, że jeszcze jakiś tydzień co najmniej się pokulam, ehhh, ale co tam:sorry:

reklama
adasza kurde nie strasz mnie, bo ja też magnez odłożyłam parę dni temu i narazie skurcze mam do przeżycia...

kliki ta waga jest tylko orientacyjna, więc bez schiz...

zawiszka pamiętaj że USG jest zawodne i nie martw się na zapas...

_agata gratki wizyty...super, że rozwarcie postępuje i pięknie szyjka skrócona...

Maniaa
fajnie masz z tym terminem z USG...mi pokazuje raz tak raz inaczej...ostatnio nawet wyszło, że na 30 kwietnia...ja tak długo to na pewno nie chcę chodzić...

lene biedactwo...Ty to ale masz przeprawy z tym ginem...

ilooonka - kciuki za wizytę &&&&
martolinka - to będziemy wizytować razem :)

My dzisiaj byłyśmy na ktg. Serduszko OK, jakieś skurcze się pojawiały w zapisie. Następne ktg za tydzień, ale mam nadzieję, że do tego czasu to się już ten pisklak wykluje:) Ale pocieszył mnie ginek i położna, że mam baaardzo wysoko macicę i maluch chyba jest dość duży:confused: ciekawe czy pobiję rekord kwietniówkowy:sorry2:

reklama
Dziewczyny my dzisiaj byliśmy na ktg, serduszko ok, jakieś marne skurcze co mnie zdziwiło (w nocy miałam skurcze co 7-5 min i z bólu prawie wyłam ale ponoć to skurcze przepowiadające tylko:szok:), rozmawiałam z moim ginem i mamy czekać na jakąś "poważniejszą" akcję jak to ujął:( a jak do 19 samo się nie zacznie to mam już skierowanie na oddział na wywołanie:no: nie ukrywam, że chciałabym już mieć to za sobą, bo stresik lekki jest.

Do góry