reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

dziewczynkji ja dziś wiytowałam, ale szkoda gadać... nie dosć, że jełop wsadził mi prawie całą rękę i mało nie spadłam z fotela to jeszcze mimo wcześniejszych zapewnień o cc powiedział dziś, że raczej on mi nie zrobi mimo, że synek ponad 4 kilo waży lekko i ja po cc jestem... wkurzył mnie okrutnie i doła załapałam, jestem już "w terminie" i zastanawiam się tylko ile przenoszę bo to już widzę nieuniknione.... córkę 10 dni po terminie rodziłam - tzn.cc miałam, a teraz czort wie.... w każdym razie psycha mi już siada i nie wiem czy czekać na rozwój akcji czy załatwiać sobie to cc..., tak poza tym , to po badaniu stwierdził, że wszystko szczelnie pozamykane i na poród się jeszcze póki co nie zanosi. Myślałam, że mam ze 2 cm rozwarcia chociaż, bo od tygodnia mam skurcze średnio co 15 minut i to takie konkretne, nie wspominając już o bólu w szyjce, ucisku na krocze, rwie kulszowej. Byłam pewne , że coś tam już się dzieje a tu d***:crazy:. Czuję, że jeszcze jakiś tydzień co najmniej się pokulam, ehhh, ale co tam:sorry:

reklama
adasza kurde nie strasz mnie, bo ja też magnez odłożyłam parę dni temu i narazie skurcze mam do przeżycia...

kliki ta waga jest tylko orientacyjna, więc bez schiz...

zawiszka pamiętaj że USG jest zawodne i nie martw się na zapas...

_agata gratki wizyty...super, że rozwarcie postępuje i pięknie szyjka skrócona...

Maniaa
fajnie masz z tym terminem z USG...mi pokazuje raz tak raz inaczej...ostatnio nawet wyszło, że na 30 kwietnia...ja tak długo to na pewno nie chcę chodzić...

lene biedactwo...Ty to ale masz przeprawy z tym ginem...

ilooonka - kciuki za wizytę &&&&
martolinka - to będziemy wizytować razem :)

My dzisiaj byłyśmy na ktg. Serduszko OK, jakieś skurcze się pojawiały w zapisie. Następne ktg za tydzień, ale mam nadzieję, że do tego czasu to się już ten pisklak wykluje:) Ale pocieszył mnie ginek i położna, że mam baaardzo wysoko macicę i maluch chyba jest dość duży:confused: ciekawe czy pobiję rekord kwietniówkowy:sorry2:

reklama
Dziewczyny my dzisiaj byliśmy na ktg, serduszko ok, jakieś marne skurcze co mnie zdziwiło (w nocy miałam skurcze co 7-5 min i z bólu prawie wyłam ale ponoć to skurcze przepowiadające tylko:szok:), rozmawiałam z moim ginem i mamy czekać na jakąś "poważniejszą" akcję jak to ujął:( a jak do 19 samo się nie zacznie to mam już skierowanie na oddział na wywołanie:no: nie ukrywam, że chciałabym już mieć to za sobą, bo stresik lekki jest.

Do góry