reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

reklama
Jesteśmy po szczepieniu odra ,świnka ,różyczka .Dziewczyna nawet nie zauważyła kiedy jej wbito igłe.Zafascynowana dziecmi ,wagami najbardziej jej sie podobała "lalka" czyli 3 tygodniowy dzidziuś.Mała poniżej 3 centyla zalecane większe ilości mięsa które ona średnio lubi ale ogólnie zdrowa ,a że mała no cóz nie wszyscy musżą być duzi;-)wzrostem to raczej niższa ale nie aż tak bardzo gorzej z wagą

reklama
Azula ważne że zdrowa ;) a że chudsza ??? najwidoczniej taka jej uroda ;-) a biega dużo to i też spala więcej ;-) mam nadz że szczepionkę przyjmie dobrze:tak:
My narazie nie wiemy kiedy będziemy się szczepić chyba jeszcze długo to nie nastąpi a to dlatego że mały ciągle ma kaszel , wczoraj byliśmy na kolejnej kontroli i doszło do tego czerwone gardło więc dostał kolejne syropki i się kurujemy a za tydzień na kontrolę . A zaraził się już jakiś czas temu od moje mamy a że akurat szły mu dwójki to ja tylko odliczałam dni kiedy to nastąpi :dry: teraz wychodzą kolejne zębiszcze .

Do góry