paulusia2209
Fanka BB :)
kivi współczuję problemów brzuszkowych, Ja przy Nikoli przez 4 miesiące się męczyłam jedząc bardzo nie wiele i w naszym przypadku nie pomagało niestety nic, młoda po prostu potrzebowała czasu żeby dojrzeć i tyle.Jedynym plusem było to że w tym czasie zrzuciłam 21kg a przytyłam 18. Mam nadzieję że u was będzie inaczej. I super Marcysia przybiera
Monissia co za idiotka z tej twojej lekarki Nie martw się bo to nie wielka różnica a poza tym Usg jest orientacyjne więc nie wiem po chol..... takie komentarze. Nie martw się bo wszystko jest ok. Moja niunia też jest mniejsza i jakoś lekarz twierdzi że będzie po prostu drobna zresztą Nikola też była kruszynką 2660 a w 40 tyg się urodziła
Monissia co za idiotka z tej twojej lekarki Nie martw się bo to nie wielka różnica a poza tym Usg jest orientacyjne więc nie wiem po chol..... takie komentarze. Nie martw się bo wszystko jest ok. Moja niunia też jest mniejsza i jakoś lekarz twierdzi że będzie po prostu drobna zresztą Nikola też była kruszynką 2660 a w 40 tyg się urodziła
Ostatnia edycja: