reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Była u nas dziś położna, udało sie jej umowic nas z Szymonkiem do lekarza bo biedny taki chory :/ polozna sie wystraszyla bo harczy i ma gesty katar, zle mu sie oddycha :( Boje sie ze doktor nas wysle do szpitala :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas tez była położna- mała wciąż słabo przyrasta, musimy znów dokarmiać moim odciaganym mlekiem... nie znoszę laktatora po tych 4 tyg. Mam nadzieje, ze to sie w końcu skończy...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i dostalismy inhalacje- nebbud i mucosolvan. Szymonek ma zapalenje krtani i cos tam na plucka schodzi :( jak sie pogorszy to szpital :( oby bylo lepiej.. tak sie boje :( a jeszcze mąż na nocke idzie :(

No i dostalismy inhalacje- nebbud i mucosolvan. Szymonek ma zapalenje krtani i cos tam na plucka schodzi :( jak sie pogorszy to szpital :( oby bylo lepiej.. tak sie boje :( a jeszcze mąż na nocke idzie :(

Izulqa Szymuś już zdrowy? Nebbud to bardzo popularny lek na inhalacje i skuteczny więc mam nadzieję że się poprawiło i obyło się bez szpitala. Ale ciężko się patrzy jak takie maleństwo choruje.. Serce ściska..

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze nie wyzdrowial :( dalej czasem charczy, i poszlo mu zapalenie na oczka. Za godzine jedziemy do lekarza..

Jak charczy to może sapkę tylko ma tymbardziej że piszesz że to zdarza się czasem. Moja też tak charczy i sapie ale od czasu do czasu tylko. Nawlizac trzeba solą fizjologiczna dzień dwa i przechodzi. Daj znać co lekarz powiedział.
Ja dziś też miałam wizytę u pediatry. Obyło się bez wrzaskow wręcz grzeczna była jak aniołek :)
Przypakowała i waży 4620g - 4 tyg + 2 dni.

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Po wizycie u lekarza wczoraj moge powiedziec ze zapalenie krtani juz prawie przeszlo, w plucach czysciutko juz :) jeszcze tylko dzis i jutro inhalacje i koniec :) a do oczkow dostalismy kropelki

Super Iza :) dobrze że poszłaś po kropelki to mu zaraz przejdzie :)

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

Do góry