reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Widać, że nie tylko u mnie udana wizyta:-) ja dzisiaj wizytowałam, szyjka krótka, miękka i rozwarcie 2 cm, w każdej chwili mogę zacząć rodzić :-) następna wizyta po świętach:-) mam się stawić na ktg i szybką wizytę na oddziale u mojego gina:-) z tych emocji chodzę jak nakręcona a mój facet stresa już łapie:-)

To widzę, że nie tylko mój facet się stresuje :) hehe ja w sumie zaczynam bólem wcześniej jakoś mnie to nie ruszało..

A i mam pytanko ponieważ od soboty miałam skurcze dziś całą noc też a w dzień? ZERO!! Myślicie, że może to być spowodowane tym, że biore cały czas magnez i potas? niektóre z Was przed porodem odkładają? Bo chyba żelazo mam brać cały czas i ten cyklo3fort..?

kliki ja też mam skurcze w nocy a w dzień nic i lekarz mi powiedział,że to skurcze przepowiadające;-) a co do facetów to ostatnio zauważyłam, że mój ze strachem telefony ode mnie odbiera hi hi:-D

reklama
kikbio ja od kilku dni nie biorę żadnych leków i wczoraj miałam pierwszy b o l e s n y wieczór. Tak mi się wydaje, że magnez jednak tłumił te skurcze.
Brzuch twardy jak kamień i nie puszcza w ogóle! A w pachwinach to tak mnie rozciąga, że chodzić nie mogę! W nocy, w drodzę do wc się popłakałam z bólu - uczucie jakbym szpagat na siłę próbowała zrobić wrrrry No i zaczęłam miewać dłuższe skórcze jak na @, chociaż niekiedy przypominają mi jelitówkę... już by się mogło to rozkręcić, bo zaczynam tracić cierpliwość.

Do góry