reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
ilooonka no to Emilka ma podobną wagę do Zośki...:tak::tak: Ginek mi ostatnio mówił, że Zosia regularnie tyje jakieś 200-250 gram tygodniowo:) Także teraz ma jakieś 2850 z moich obliczeń:D fajnie, że wizyta udana...coś mi się zdaje, że kolejne oglądanie Emilki będzie już oko w oko!

izka cenne rady...ja już z nich korzystam - zwłaszcza z tej pierwszej...a co!! Może coś to da :-D:-D

monissia trzymamy kciuki za wizytę!

andzik to faktycznie wizyta ekspresowa! No to czekamy na Twój poród!:tak::tak:

kivi będzie dobrze! Trzymamy kciuki za Marcysię&&

Gratki dziewczyny udanych wizyt!!!
Monissia- kciuki zaciśnięte
Kivinko- powodzenia dla Was - miejmy nadzieję, że Marcysia nastawi się pozytywnie!!!

He he tylko ze mi sie nie bardzo spieszy do porodu i mam nadzieje ze jednak Antos wytrzyma chociaz do terminu;-)
Kivi powodzenia&&&

reklama
Ja juz wrocilam... poplakalam sie strasznie bo na USG wyszlo ze dzidzius ma obwod brzuszka odpowiadajacy 36 tygodniowi ciazy a ja w 38 jestem... pani doktor powiedziala ze glodze dziecko... jak tak mozna? przeciez dbam o siebie, biore duzo witamin, alkoholu nawet nie powachalam przez cala ciaze a ona mi takie rzeczy mowi... przykro mi bardzo... na szczescie to byla juz ostatnia wizyta i dzisiaj mam odstawic fenoterol w koncu... mam nadzieje ze z dzidziusiem wszystko w porzadku i te dwa tygodnie roznicy w brzuszku nie odbija sie zbytnio na nim...

Do góry