reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Jestem i ja. Wszystko okey, maly jest w 50 centylu, wazy 2250g i wszystko jest dobrze. Takze idealnie w srodeczku i termin dalej zostaje taki jaki byl czyli polowa kwietnia. Podobny jest do mojej corki chociaz nosek ma inny, no i ma duzo wlosow, hehe. To chyba po moim mezu, on jest takie czupiradlo :-D Wielkie ufff. Dziekuje wszystkim za kciuki, pomogly :-)
Agnes, Robaczek-gratuluje udanych wizyt, widac to byl dobry dzien.

reklama
Rekinasia - gratki! :happy: 31 tydzień to synio jeszcze zdąży się przekręcić :tak: 3mam kciuki za małego akrobatę :laugh2:

Mum-to-be - nie ma co się nakręcać, że jak cesarka - to jakaś gorsza jesteś - Nu nu nu! Nie ma przebacz- jeśli chodzi o względy zdrowotne - to trzeba słuchać lekarza! :tak:

g_agnes - gratuluję dobrych wieści! :happy: U mnie też 11kg na plusie, tylko ja 2tygodnie do tyłu..

robaczek - ooo to synek ma niezłą wagę :-p Coś w tym chyba jest, że kolejny dzidziuś jest większy od pierwszego. Gratulacje! :happy:

izka - super, że się wszystko wyjaśniło! ;-) I gratuluję samych pomyślnych wieści! Fajne to, że tak widać podobieństwo do córeczki :happy:

reklama
Jestem i ja :happy:
Wizyta była króciutka, w sumie polegała głównie na przekazaniu pani doktor informacji co sie ze mna działo jak leżałam w szpitalu w zeszłym tygodniu, co mi badali i różne takie...(trafiłam tam po miałam silne bóle jak menstruacyjne i lekkie krwawienie ale po tygodniu obserwacji mnie puścili). Usg wyjątkowo dzis nie miałam, ale to chyba przez to że mnie w szpitalu wzdłuż i wszerz przebadali... Szyjka lekko skrócona i rozwarcie na 0,5cm ale to juz wiem od tygodnia i mam się tym nie martwić. Następna wizyta za tydzień bo dziś miałam parę badań robionych i ginka chce zobaczyć jak wyjdą i za tydzień będzie też wymaz na paciorkowa. A, i miałam nawet ktg przed wizytą robione ;-) Także ogólnie u mnie OK, a tym że przez miesiąc nic nie przytyłam mam sie nie martwić :rofl2:

Robaczku ale masz dużego syna! Gratulacje :-)
Iza super że synek rosnie, aż trudno uwierzyć że juz jego włoski widziałaś :-D
agnes super że wszytko OK!

Do góry