reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
super!! oby już główkowo został maluch ułożonywitajcie. jestesmy po wizycie. Mały ułożony główkowo. Miałam pobierany wymaz z szyjki wyniki w piątek.
Z maluszkiem wszystko w porządku, szyjka długa i zamknięta. Następna wizyta za 4 tygodnie.
Od ostatniej wizyty czyli ponad 4 tygodnie 1,5kg do przodu czyli 11kg na plus.
robaczek w końcu dobre wieści i zadowolenie z wizyty!! aż miło sie czytamoja wizyta również udana, szyjka trzyma mocno(choć mogłaby powoli puszczać), wymiary maluszka się zrównały, aczkolwiek są do przodu bo główka i brzuszek wskazują na 38 tydzień
waga ok 2850gr (Mateusz przy porodzie w 40 tyg ważył 2860gr)
jak dobrze zrozumiałam to za 2 tyg będziemy ustalać termin porodu(czyli CC)...
no i siusiak nadal jest:-)
to kamień z sercaJestem i ja. Wszystko okey, maly jest w 50 centylu, wazy 2250g i wszystko jest dobrze. Takze idealnie w srodeczku i termin dalej zostaje taki jaki byl czyli polowa kwietnia. Podobny jest do mojej corki chociaz nosek ma inny, no i ma duzo wlosow, hehe. To chyba po moim mezu, on jest takie czupiradlo Wielkie ufff. Dziekuje wszystkim za kciuki, pomogly :-).
Jestem i ja
Wizyta była króciutka, w sumie polegała głównie na przekazaniu pani doktor informacji co sie ze mna działo jak leżałam w szpitalu w zeszłym tygodniu, co mi badali i różne takie...(trafiłam tam po miałam silne bóle jak menstruacyjne i lekkie krwawienie ale po tygodniu obserwacji mnie puścili). Usg wyjątkowo dzis nie miałam, ale to chyba przez to że mnie w szpitalu wzdłuż i wszerz przebadali... Szyjka lekko skrócona i rozwarcie na 0,5cm ale to juz wiem od tygodnia i mam się tym nie martwić. Następna wizyta za tydzień bo dziś miałam parę badań robionych i ginka chce zobaczyć jak wyjdą i za tydzień będzie też wymaz na paciorkowa. A, i miałam nawet ktg przed wizytą robione ;-) Także ogólnie u mnie OK, a tym że przez miesiąc nic nie przytyłam mam sie nie martwić
Julianna ciesze sie , ze wszytsko ok !!;-)nie wiem jak TY robisz , że nie tyjesz;-)
Dobry dzień dla wizytujacych, to super. Gratuluje wszystkim udanych wizyt ! Ja dzis dzwoniłam po wyniki i paciorkowca nie wyhodowali całe szczescie, bo juz zdazyłam sie nakrecic ,ze z moim szczesciem bedzie na pewno.
julianna ja chetnie oddam Tobie kilka kilogramów jak co
julianna ja chetnie oddam Tobie kilka kilogramów jak co
ilooonka
mama Emisi :)
kochane gratuluje udanych wizyt!!!!!
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Julianna-gratulacje! Ja tez na nastepnej bede miala ten wymaz z paciorkowca. W tej mojej klinice maja taki fajny zwyczaj ze zawsze daja kartki z dokladnym opisem co bedzie na nastepnej wizycie wiec zawsze wiem czego sie mniej wiecej spodziewac ;-)
ilooonka
mama Emisi :)
iza - ja też na przyszłej wizycie będe miała robiony ten wymaz na paciorkowca...jutro jade na morfologię, mocz i hbs...szkoda, ze o 6.30...
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt. Najważniejsze że wszystko dobrze.
Ja dziś znów dzwoniłam do warszawy do instytutu genetyki po wynik z amniopunkcji i wyobraźcie sobie że jeszcze nie ma. Badanie było 25.01 a tu koniec lutego i nadal nie wiem nic. Wychodzi na to że dowiem się na badaniu 12.03. Masakra jakaś.
Ja dziś znów dzwoniłam do warszawy do instytutu genetyki po wynik z amniopunkcji i wyobraźcie sobie że jeszcze nie ma. Badanie było 25.01 a tu koniec lutego i nadal nie wiem nic. Wychodzi na to że dowiem się na badaniu 12.03. Masakra jakaś.
Ostatnia edycja:
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
Izka
wiedziałam że będzie wszystko super:-)
Maniaa
w tej chwili jest wersja Sebastian i tego się trzymamy;-)
Julianna
super że wszystko w porządku i tak trzymaj!
mama_mia
gratuluję dobrych wyników
Martolinka
ja też nie mam pojęcia jak to zrobić zeby nic nie przytyć, ja przez ostatnie 2 tyg po wielkich trudach miałam kolejny kg na plusie ale bardzo się cieszę że tylko kg
Edytka
mam nadzieję że doczekasz się jednak wyników szybciej, nie ma nic gorszego niż czekanie..
wiedziałam że będzie wszystko super:-)
Maniaa
w tej chwili jest wersja Sebastian i tego się trzymamy;-)
Julianna
super że wszystko w porządku i tak trzymaj!
mama_mia
gratuluję dobrych wyników
Martolinka
ja też nie mam pojęcia jak to zrobić zeby nic nie przytyć, ja przez ostatnie 2 tyg po wielkich trudach miałam kolejny kg na plusie ale bardzo się cieszę że tylko kg
Edytka
mam nadzieję że doczekasz się jednak wyników szybciej, nie ma nic gorszego niż czekanie..
reklama