reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Agatka, Magda-trzymam kciuki za wizytki.
Edytka-faktycznie strasznie dlugo was trzymaja z tymi wynikami ale to chyba juz lada moment powinny byc. Zycze wytrwalsci i cierpliwosci kochana.

reklama
hej laseczki, jeden chłopiec przekrecił sie i teraz lezy posladkowo, więc szanse na poród naturalny narazie spadły do zera:(
szyjka ma 1,5cm dwa tygodnie temu miała 2cm, rozwarcie na palucha. wymaz pobrany, zawieziony do laboratorium, leki kupione.
buziaki

Magda a to ty planowalas Sn z blizniakami? A jest jeszcze szansa ze maluszek sie przekreci? A to rozwarcie to grozne? Czy poza tym z chlopakami wszystko w porzadku?

wiesz, andzik może sie jeszcze przekrecić, ale czułam, że jest coś inaczej..chciałam spróbowac naturalnie.
rozwarcie i taka szyjka może taka juz byc u wieloródek, ja nosze w sobie juz około 4kilo dzieci;) plus wody, dodatkowe łożysko, więc szyjką ma prawo powoli popuszczać..

Ja tylko szybciutko daje znać, że wszystko ok po wizycie :tak: Tosia waży ok 2300 wg dzisiejszych pomiarów ( a dwa tyg było 1700g :szok::-D ) ułożona elegancko główką w doł, szyjka trzyma, także mam się nie martwić niczym, bo na poród przed terminem się nie zanosi ;-) wymaz pobrany i mam nadzieję, że będzie ok :-) następna wizyta za 2 tyg ,a później to już co tydzień :tak:

Madzia to Ci dzieciak psikusa zrobił. Trzymam kciuki żeby się obrócił. Poród SN jest 100 razy lepszy od cesarki. Szybciej się dochodzi do siebie a przy bliźniakach to ważne. Ja po cc miałam miesiąc w plecy.

Agata
mój synek też skoczył 600gr w 2 tyg na tym etapie ciąży;-) super że wszystko ok
Magda
szkoda ze synek zrobił psikusa i się odwrócił... najważniejsze żeby chłopcy posiedzieli jak najdłużej w brzuszku:tak:

reklama
Do góry