reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Kania nie mam pojęcia jak one to pomyliły, bo lekarz jak wystawił to dał wskazania na tygodniową dawkę, łatwo policzyć 7 dni razy 11 ml to jest coś około 80 ml, a one dały 35 ml, M nie zauważył, ja w sumie też jakbym poszła do apteki to bym nie skapnęła się, dopiero wyszło teraz jak byłam u lekarza, że dali za małą butelkę. No a ona brała antybiotyki od 2marca. Nawet nie mam sensu iść do apteki i się kłócić, ale na przyszłość będę sprawdzać.

Kania z Laura nie jest naszczęście żle. Katar minął. Kaszel jest tylko zwiazny z mukosolwanem. Gorączkować nigdy nie goraczkuje bo podobo przy zapaleniu oskrzeli na tle alergicznym nigdy nie ma. Myśle że na spacer się przejdziemy.

Dawidowe jak Laurka?
Wiolki i co lekarz powiedział?
a Agusia lepiej, mimo, że nadal w nocy kaszel. ale w dzień już jest super i głos ma już normalny. za to teraz chyba na mnie to zapalenie krtani się przeniosło... ehh

reklama
Do góry