reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Kania nie mam pojęcia jak one to pomyliły, bo lekarz jak wystawił to dał wskazania na tygodniową dawkę, łatwo policzyć 7 dni razy 11 ml to jest coś około 80 ml, a one dały 35 ml, M nie zauważył, ja w sumie też jakbym poszła do apteki to bym nie skapnęła się, dopiero wyszło teraz jak byłam u lekarza, że dali za małą butelkę. No a ona brała antybiotyki od 2marca. Nawet nie mam sensu iść do apteki i się kłócić, ale na przyszłość będę sprawdzać.

Kania z Laura nie jest naszczęście żle. Katar minął. Kaszel jest tylko zwiazny z mukosolwanem. Gorączkować nigdy nie goraczkuje bo podobo przy zapaleniu oskrzeli na tle alergicznym nigdy nie ma. Myśle że na spacer się przejdziemy.

Dawidowe jak Laurka?
Wiolki i co lekarz powiedział?
a Agusia lepiej, mimo, że nadal w nocy kaszel. ale w dzień już jest super i głos ma już normalny. za to teraz chyba na mnie to zapalenie krtani się przeniosło... ehh

reklama
Do góry