Kania wcale się nie dziwię, że płacze na widok piguł i lekrzy po takich zastrzykach. Mniejmy nadzieje, że szybko zapomni. Moja teraz też na pneumo płakała i mówiła nununu, ale jej pokazaliśmy Misia i szybko na szczęście zapomniała. Ale pewnie jakby miała mieć tyle zastrzyków to też by był płacz. ehh
reklama
Dzięki makuc, no już wiesz ale i tak napiszę. trochę jeszcze krztusiła się śluzem, szkoda, ze takie małe dzieciaczki nie potrafią odkrztuszać. zwymiotowała raz ale chyba jej potem było lepiej bo już dobrze spała. choc ten dźwięk jaki wydaje dziecko przy zapaleniu krtani jest przerażający i już zaczęłam w panikę wpadać, że się dusi ale jak zaglądałam to spała spokojnie tylko tak się poprostu wydawało.... najgorsze, że to zawsze atakuje najbardziej w nocy i o ile w dzień jest w miarę to w nocy nie wiadomo jak... strasznie się wczoraj pociła aż można było z niej wyciskać ten pot ale gorączki nie miała w pokoju też nie za gorąco bo ma być w lekkim chłodzie teraz. nawilżacz baaardzo dużo daje i zreszta lekarka kazała nam go często włączac póki tak kiepsko z tą krtanią. leków ma aż 7 część bierze 3 razy dziennie część 2. mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje
Kania78
...
Trzymam kciuki by tak było, buziaki dla Was.Dzięki makuc, no już wiesz ale i tak napiszę. trochę jeszcze krztusiła się śluzem, szkoda, ze takie małe dzieciaczki nie potrafią odkrztuszać. zwymiotowała raz ale chyba jej potem było lepiej bo już dobrze spała. choc ten dźwięk jaki wydaje dziecko przy zapaleniu krtani jest przerażający i już zaczęłam w panikę wpadać, że się dusi ale jak zaglądałam to spała spokojnie tylko tak się poprostu wydawało.... najgorsze, że to zawsze atakuje najbardziej w nocy i o ile w dzień jest w miarę to w nocy nie wiadomo jak... strasznie się wczoraj pociła aż można było z niej wyciskać ten pot ale gorączki nie miała w pokoju też nie za gorąco bo ma być w lekkim chłodzie teraz. nawilżacz baaardzo dużo daje i zreszta lekarka kazała nam go często włączac póki tak kiepsko z tą krtanią. leków ma aż 7 część bierze 3 razy dziennie część 2. mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
mamaagusi - wspolczujemy i trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowia!