reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

dawidowe, to się ciesz, bo te żłobkowe wirusy to chyba jakieś mutanty, mnie gardło ciągle boli i chrypie jak po przepiciu ;-):dry:

wioli,
zdrówka dla twojego skarba, oby nic z tego charczenia się nie rozwineło! I współczuje użerania się z lekarzami :sorry:

reklama
makuc - poszaleli to malo powiedziane. Tutaj stosuje sie go chyba na wszystkie schorzenia...i zeby jeszcze pomagal...
Nie wiem, gdzie to napisac, ale bardzo podobaja mi sie sentencje, ktore zamieszczasz w profilu i sa widoczne przy kazdej wypowiedzi (np.:skrzyzowanie malego czlowieka z wielka sprawa, a teraz to o odczuwaniu swiata).

Ja niestey zyję w stresie...
Otóz mój mały dostał katar i zaczął kaszlec no to na drugi dzień odrazu pojechałam do przychodni tam lekarka stwierdziła zapalenie oskrzeli i krtań(w grudniu miał to samo)i dała skierowanie na oddział dzienny dzięciecy tam pojechałiśmy dostał kroplówkę(w nocy raz wymiotował)i lekarz zalecił dwa razy dziennie inhalacje i antybiotyk dozylnie.Na drugi dzień badanie krwi,moczu.No i tak dwa razy dziennie jeżdziliśmy sobie o 9 i 17 na oddział no i się okazało że tam coś złe w morfologi wyszło i lekarz kazał powtórzyć no i Kamilek ma za dużo kwasochłonów nie znam się na tym ale kazał zrobić kał na pasożyty i zobaczymy co dalej.Te kawsochłony mogą ozn.astme oskrzelową,alergie itp ale najpierw kazał sprawdzić kał tak więc w srodę robi ostatnie badanie.

no to my już po szczepieniu :-p Iś waży całe 9,100 i mierzy 79 cm tak więc giganta mam nie ma co :-D :rofl:
mieliśmy ostatnią dawkę trzy wkłucia Iś była bardzo dzielna choć na widok pani "od zastrzyków" (zawsze szczepi nas ta sama osoba) zaczeła wołać "mamusia idziemy idziemy" z takim strachem, że az mi sie jej szkoda zrobiło. Na koniec dostała lizaka od pielęgniarki, swojego pierwszego w życiu więc płacz momentalnie ucichł :-D

reklama
Alicja to fajnie, że taki odważniak z Isi i już po szczepieniu. No kruszynka nie ma co:-p ale prawie taka jak Agusia bo u nas ostatnio było ok 9300 ale nie wiem czy nie schudła po tym zapaleniu krtani (muszę ja zważyć) a wzrost Agusia ma identyczny co Isia:tak:

Do góry