reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
MAMAAGUSI :* oby szybko minęło! mam nadzieję, że teraz będzie już tylko coraz lepiej! a myślami jestem cały czas z Tobą i Agą.

beti, kania dziękuję Wam bardzo! dzisiaj noc dobra. na początku było kiepsko bo znów kaszel i ten przerażający dźwięk ale po włączeniu nawilżacza a potem uchyleniu lekko okna spała do rana bez problemu. jest w dzień marudna strasznie ale mam nadzieje, że po wyzdrowieniu to minie.:*
Isi i Laurce też się coś przyplątało?? to zdróweczka dla dziewczynek!

Mamaagusi ojj biedna Agusia:-(wiesz moj starszy syn tez bardzo czesto chorowal na krtan i taka stara lekarka nam poradzila aby kupic slonine zwinac w pieluche i szyje owinac powiem ci ze dzialalo!wiem ze moze to smieszne ale jak Piotrek mial 2 latka to u nas krtan byla min 2 razy w miesiacu!a slonine mialam w lodowce:tak:sprobuj moze cos Agusi pomoze!
Ida, Dawidowe ZDROWECZKA!!!!!!!

ja na chwilkę nie wpadam na ogólny nie mam jak, ale u nas przeziębienie, jestem zła bo jak młoda brała leki to dostała w aptece za małą dawkę antybiotyku, nie wiem jak to zrobili ale dali jej 35 ml co starczyło jej na 3 dni, a kuracja miała być tyg. Przez to nie doleczona znowu jest chora, Arek też, mają katar i kaszel, ale bez antybiotyków są, gile im ciągle zalegają w nosie. To tyle, zdrówka dla Agusi.

reklama
Kroma kurczę Twoje też chore :-( zdrówka dla Oli i Arka.
Na recepcie był błąd czy po prostu w aptece się ktoś walnął???
To był robiony antybiotyk???

Do góry