reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Rany boskie Wioli83 oni wszystko paracetamolem leczą??? Kurczę rzeczywiście trzeba prywatnie iść, ale to chyba u Was sporo kosztuje??? Zdrówka dla Kubusia, niech to gardełko szybko się wyleczy.

reklama
Kania dokładnie paracetamol na wszystko kiedyś poszłam z nim bo zaczol kaszlec powiedzieli ze ok po dwóch dniach pojechałam prywatnie i juz miał ostre zapalenie oskrzeli powiedziała ze dzień zwłoki i byłoby zapalenie pluc:wściekła/y:Wizyta sama kosztuje 50f ale to i tak nieduzo za wizytę u ginek płace 100 w ciąży wydalam krocie na lekarza

Roxi - gratulujemy czworeczek!
wioli - my mamy calkiem niezlych lekarzy w naszej przychodni, ale fakt, najpierw zawsze kaza podawac dziecku paracetamil i odczekac 3 dni, zanim przepisza cos ciezszego kalibru. Unikaja antybiotykow jak ognia, co moze jest i dobre, ale jak Pawel w listopadzie chorowal, to sami w koncu musielismy decydowac, czy dac dziecku antybiotyk. To ja sie pytam, od czego jest lekarza???

WIOLI zdrówka dla Twojego synka! poza tym nie rozumiem tego nagminnego leczenia paracetamolem :szok::baffled: w tym temacie jednak lekarze w PL są nieco bardziej rozsądni.

Ones dokładnie ja sie czasem zastanawiam czy oni medycynę skonczyli:wściekła/y:Kiedyś Bartek mi sie rozchorowal miał wysoka gorączkę i pojechałam do lekarza przyjęli go z wielkim ale po czym powiedzieli ze niemoga go zbadać bo to tylko emergency i wyjątkowo mnie wpuścili jak niechcą go zbadać to po co mnie przyjęli żebym zobaczyła sobie lakarza?dopiero po awanturze normalnie go zbadał!

reklama
wioli- ja jak byłam w UK też mnie paracetamolem leczyli. A Gina w całej ciąży w UK nie widziałam, dlatego do PL przyjechałam rodzić i zostałam już. Zdrówka dla małego.

Do góry