Kroma w ciąży to ja tez niewidzialam gina dlatego jeździłam prywatnie a ze w pierwszej ciąży byłam na podtrzymaniu 5 mies to sie bałam ze mnie nikt nie chce zbadać jak wyprosilam USG na zmierzenie szyjki macicy zrobili mi przez brzuch normalnie śmiech na sali co oni tam mierzyli to niewiem ale napewno nie to co trzeba Dobrze ze chociaż poród odbył sie profesjonalnie
reklama
makuc
Fanka BB :)
tragedia.Makuc chyba tak jeszcze zeby sianko brać!
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
wioli zdrówka dla maluszka :*
a ta służba zdrowia na wyspach moja psiapsióła mieszka w Irlandii jak przyjeżdża do Polski to pół apteki wykupuje coby mieć dla bliźniaków. Jak przypałętało im sie zapalenie oskrzeli to myślałam że ona wymorduje tam połowe przychodni, niemowlęta, bliźniaki półtoraroczne, gorączka i w ogóle leją sie przez ręce a lekarz na luzie paracetamol i nacierać olejkiem migdałowym czy coś w tym stylu
a ta służba zdrowia na wyspach moja psiapsióła mieszka w Irlandii jak przyjeżdża do Polski to pół apteki wykupuje coby mieć dla bliźniaków. Jak przypałętało im sie zapalenie oskrzeli to myślałam że ona wymorduje tam połowe przychodni, niemowlęta, bliźniaki półtoraroczne, gorączka i w ogóle leją sie przez ręce a lekarz na luzie paracetamol i nacierać olejkiem migdałowym czy coś w tym stylu
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Macie rację co do tej służby zdrowia, bo mój ex mieszkając w UK jak wpadł w ciąg alkoholowy, dziwne rzeczy się z nim działy- to ciągle paracetamol i paracetamol no aż w końcu w PL do szpitala trafił w strasznym stanie zdrowia a na koniec w psychiatryku...
onesmile
Świat według Pafffcia
To widzę, że w UK to i ja bym mogła być lekarzem
I ja :-)
A tak serio - jak sie nic nie dzieje, to jest git, ale jak zdrowie zaczyna sie sypac...to trzeba robic AWANTURY i straszyc pozwaniem do sadu, zeby sie dobrze zajeli...
onesmile
Świat według Pafffcia
To dzis dodam, ze wczoraj dzwonilam na taka linie pogotowia, zeby nas wieczorem lekarz przyjal na izbie. Rozmaiwialm z pielegniarka, ktora na podstawie placzu Pawla przez sluchawke wydala diagnoze, ze z oddychaniem ok i nie slyszy niczego zlowieszczego i kazala podac dziecku kostki lodu do ssania, albo zwykle lody, zeby zlagodzic bol (bo pewnie go gardlo boli, skoro wymiotowal) a na kaszel tez pomoze...
No rece opadaja do samej ziemi, albo i wpadaja pod podloge...Ciekawe, co powie dzis lekarka, jak zbada Malego....
No rece opadaja do samej ziemi, albo i wpadaja pod podloge...Ciekawe, co powie dzis lekarka, jak zbada Malego....
Kania78
...
Toż to jakiś absurd, diagnoza przez słuchawkę, rany boskie do czego to dochodzi :-(To dzis dodam, ze wczoraj dzwonilam na taka linie pogotowia, zeby nas wieczorem lekarz przyjal na izbie. Rozmaiwialm z pielegniarka, ktora na podstawie placzu Pawla przez sluchawke wydala diagnoze, ze z oddychaniem ok i nie slyszy niczego zlowieszczego i kazala podac dziecku kostki lodu do ssania, albo zwykle lody, zeby zlagodzic bol (bo pewnie go gardlo boli, skoro wymiotowal) a na kaszel tez pomoze...
reklama
renata borysek
Fanka BB :)
Ones no brak słów,daj znać jak na wizycie bylo.