reklama
nice-girl
Fanka BB :)
NATOLIN - bardzo fajna ta lekarka z tego co piszesz :-) Szkoda, że nie wszyscy tacy są. Super, ,ze z Pudziankiem wszystko ok i dobrze się rozwija. A silny to on jest - może rośnie Ci właśnie jakiś przyszły mistrz siłaczy
KANIA - o ludzie! :-( Jeszcze to się musiało przypałętać. Zostaje mi tylko życzyć Oliwii duuuużo zdrówka, a Tobie duuużo sił i energii.
KANIA - o ludzie! :-( Jeszcze to się musiało przypałętać. Zostaje mi tylko życzyć Oliwii duuuużo zdrówka, a Tobie duuużo sił i energii.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
kaniu jeszcze raz napisze dużo, duuużo zdrówka Wam życze i niech wreszcie te wszystkie choróbska opuszczą nasze dzieciaczki! :*****
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
kaniu, dużo, dużo zdrówka! Oh niech już opuszczą was te wstrętne choróbska!!
a to zapalenie jamy ustnej to od czego może być? od zabawek w buzi? brudnych rączek w buzi?
natolin ja dzięki Twojej wizyty u dr też dowiedziałam się paru cennych rzeczy
a to zapalenie jamy ustnej to od czego może być? od zabawek w buzi? brudnych rączek w buzi?
natolin ja dzięki Twojej wizyty u dr też dowiedziałam się paru cennych rzeczy
Roxannka
Pracująca mama!
kroma, piękny wzrost i wage ma Aruś :-) ale z tego co pamiętam to twój mąż raczej wysoki i ty też do małych nie należych chyba ;-)
Wiem, że dziecka nie powinno się przegrzewać ale jakoś przez te jego ostatnie choroby to mam taką schize, że mu zimno bedzie i się znowu rozchoruje :-( i nie docierają do mnie racjonalne przesłanki że przegrzanie jeszcze gorsze od zmarznięcia, najlepiej to bym go opatuliła jak najmocniej, martwie się o niego poprostu i w taki sposób to chyba okazuje
dawidowe, no w chinach to wogóle mają różne dziwne zwyczaje
nat, bardzo się ciesze, że Piotruś nie ma żadnych problemów wymagających rehabilitacji :-) no i super, że trafiłaś na fajną i kompetentną osobe, to bardzo ważne, w dodatku tyle cennych rad dostałaś
kania, biedna Oliwka :-( Całuski dla Ciebie i dla niej przesyłam i dużo dużo zdrówka życze :***
przyłączam się do pytania małej mi, lekarz powiedział wam od czego to może być ? wydaje mi się że przy osłabionym organiźmie takie rzeczy mogą się dziać i przy antybiotyku, ale pewności nie mam
My śpiworka do wózka też nie mamy, ale jakoś same spodnie bez rajstop to mi się wydaje że mojemu Ptyśkowi to by zimno było, hmmm sama nie wiem, może dlatego że jak z nim chodze na dwór to mi samej jest zimno i boje się o niego W dodatku on nie chodzi jeszcze i jak tak siedzi tylko w wózku to mi sie wydaje że odczuwa zimno bardziej niż jaRoxannka Ty się zastanawiasz czy Patryczkowi nie za zimno w rajstopach i spodniach, a mój do tej pory może ze dwa razy miał założone rajstopy i to w takie dni, kiedy było naprawdę jakoś najchłodniej.
A śpiworka do wózka w ogóle nie mamy.
Wiem, że dziecka nie powinno się przegrzewać ale jakoś przez te jego ostatnie choroby to mam taką schize, że mu zimno bedzie i się znowu rozchoruje :-( i nie docierają do mnie racjonalne przesłanki że przegrzanie jeszcze gorsze od zmarznięcia, najlepiej to bym go opatuliła jak najmocniej, martwie się o niego poprostu i w taki sposób to chyba okazuje
dawidowe, no w chinach to wogóle mają różne dziwne zwyczaje
nat, bardzo się ciesze, że Piotruś nie ma żadnych problemów wymagających rehabilitacji :-) no i super, że trafiłaś na fajną i kompetentną osobe, to bardzo ważne, w dodatku tyle cennych rad dostałaś
kania, biedna Oliwka :-( Całuski dla Ciebie i dla niej przesyłam i dużo dużo zdrówka życze :***
przyłączam się do pytania małej mi, lekarz powiedział wam od czego to może być ? wydaje mi się że przy osłabionym organiźmie takie rzeczy mogą się dziać i przy antybiotyku, ale pewności nie mam
nice-girl
Mi to się zdaje, że Oliwia KANI to mogła dostać tego zapalenia jamy ustnej od antybiotyku. Mój mąż tak raz miał przy leczeniu dużą dawką antybiotyku (na własną rękę zresztą bo w Peru byliśmy, a on miał ponad 40stopni gorączki i to jeszcze w okresie kiedy świńska grypa szalała ) i współczuję małej, bo on to prawie nic jeść nie mógł przez to. Ale jak dostał się wreszcie do lekarza to dostał coś tam do smarowania i płukania buzi i dość szybko przeszło.
Ida Sierpniowa
nat, czyli istnieją jeszcze "normalni" lekarze na tym świecie:-):-):-)
kania, :---(macie jakieś psikadełko/mazidełko? z tego co się orientuję to sporą ulgę przynoszą i szybko pomagają się pozbyć paskudztwa
kania, :---(macie jakieś psikadełko/mazidełko? z tego co się orientuję to sporą ulgę przynoszą i szybko pomagają się pozbyć paskudztwa
reklama
Kania78
...
Mam zawiesinę do smarowania buzi, tylko posmarować jej graniczy z cudem, dr powiedziała że na smoczka można nałożyć i jej dać.kania, :---(macie jakieś psikadełko/mazidełko? z tego co się orientuję to sporą ulgę przynoszą i szybko pomagają się pozbyć paskudztwa
A jak Michalinka ??? Jej paluszek i katar??? już po wszystkim???