reklama
natolin
Fanka BB :)
chodziło mi o kolejną wizytę, bo z okazji biegania już byłam ;-) chyba, że to nie do mnie to przepraszam.nam pani doktor kazała przyjść na kontrole jak mała będzie biegała a skoro już biega to musze sie zebrać i ją zapisać.
Ida i co z ą IMMULINĄ? napisała Loliszka cuś?
u nas jest właśnie odwrotny problem, bo ona w herbacie nie chce pić, a ja się zastanawiam czy można tak bezpośrednio do buzi dawać, bo na opakowaniu pisze, że to do herbaty się daje.
Hmm...Bardzo smaczny ten syrop , sama bym go chętnie chlapnęła...
u nas jest właśnie odwrotny problem, bo ona w herbacie nie chce pić, a ja się zastanawiam czy można tak bezpośrednio do buzi dawać, bo na opakowaniu pisze, że to do herbaty się daje.
Hmm...Bardzo smaczny ten syrop , sama bym go chętnie chlapnęła...
ikaa29
Ikaa29 a Ty nie byłaś z córcią u ortopedy???
Ja byłam z Lenką tylko na bioderkach jak sie urodziła i nikt nic mi nie mówił że jeszcze mamy przyjść a teraz na szczepieniu lekarka chciała zobaczyć jak mała chodzi i też nic nie mówiła o ortopedzie.
Lolisza dzięki;-) będę musiała też taką taktykę zastosować hehe
a my już po kontrolnej wizycie, osłuchowo ok, tylko troszkę gardło czerwone jeszcze jest, do wtorku musi nadal brać ten antybiotyk. hmm...zapomniałam się zapytać o spacery, czy można wychodzić , jak się bierze antybiotyk.W sumie gorączki nie ma.
Roxi i Nat wasze dzieciaczki chyba brały antybiotyk kiedyś nie?( o ile dobrze pamiętam), i wychodziliście na dwór?
a my już po kontrolnej wizycie, osłuchowo ok, tylko troszkę gardło czerwone jeszcze jest, do wtorku musi nadal brać ten antybiotyk. hmm...zapomniałam się zapytać o spacery, czy można wychodzić , jak się bierze antybiotyk.W sumie gorączki nie ma.
Roxi i Nat wasze dzieciaczki chyba brały antybiotyk kiedyś nie?( o ile dobrze pamiętam), i wychodziliście na dwór?
Kania78
...
Pytanie nie było do mnie ;-) ale ja nie wychodziłam.hmm...zapomniałam się zapytać o spacery, czy można wychodzić , jak się bierze antybiotyk.W sumie gorączki nie ma.
reklama
Ida Sierpniowa
dziewczyny a ja mam doła masakrycznego... byliśmy u lekarza, osłuchowo w porządku, gardło też (tak się darła że nawet lekarka nie musiała patyka brać żeby zobaczyć), za to zrobił jej się między kciukiem a palcem wskazującym jakiś odczyn zapalny... miała strupek, a wczoraj sie zaczerwieniło no i musieliśmy dzisiaj chirurga odwiedzić... niby nie widzi tam nic poważnego, kazał octeniseptem psikać i zawijać gazikiem, ale ja już mam schizy że chirurgia dziecięca, że rozcinanie ropnia albo zakażenie nie daj Boże jakieś... nie wydaje mi się żeby Misię rączka bolała, bo normalnie nią chwyta zabawki... no i nie wiem czy dobrze zrobiłam że nie wykupiłam antybiotyku, lekarz mówił że konieczny nie jest a jak nie chcę dawać "na wszelki wypadek" to zeby do jutra poczekać i zobaczyć czy po octenisepcie przejdzie...
załamię się...
załamię się...