reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

nat, to niezła pani doktor :szok::dry:

A my się chwalimy, że powoli zdrowiejemy :-) byliśmy dzisiaj na kontroli i co prawda nie jest jeszcze super, bo katar jest i kaszelek troszke też, ale po infekcji prawie śladu nie ma :-) Lekarstwa powoli odstawiamy, no i siedzimy w domku do końca tygodnia tzn Patryk siedzi ;-) a potem kolejna kontrola :happy2:

reklama
a ciekawe czy mi pani doktor dołoży do tych butów z listy. Ja kupuje jakie uważam i nie będzie pani doktor mówiła jaka firma. Ona ma sprawdzić nogi a nie dorobic z firm produkujących obuwie. wkur.... bo ja też małą musze zapisać i tak się zbieram.
Taaa dołoży... nakręcanie innym interesu. U Nas jest taki ortopeda, który wszystkim dzieciom frejkę zapisywał, bo biodra nie takie jak być powinny i trzeba zakładać, po czym okazało się, że jego żona ma sklep medyczny więc nakręcał jej interes, a biedne dzieciaczki cierpiały :-(... Mojej bratanicy przy porodzie złamali obojczyk, lekarz taki mądry wykrył jak miała ponad rok.... co za kur:*** ludzie... ehhhh a my w czwartek idziemy do ortopedy...

Roxannka cieszę się, że Patryczek zdrowieje, buziaczki dla Was.

Roxi - super że Patryk zdrowieje :-)

Nat - skąd się tacy lekarze biorą... No ale dobrze że z Pudziankiem wszystko ok. Mi też rehabilitantka, i to dobra, mówiła, że dziecko ma na początku chodzić boso jak najwięcej (tzn. bez butów), a buty tylko na dwór zakładać. Wtedy się stópka rozwija i kształtuje, a w butach nie ma takich możliwości bo usztywniają nóżkę. Także olej naciągaczkę jedną i jej teorie...

Roxi- ciesze się bardzo,że z Ptysiem wreszcie lepiej:tak:.I oby tak zostało:***
Nat- od razu mi sie brat przypomniał,jak go ortopeda objechał za "gucie" i kazał "specjalistyczne" kupić.:baffled::crazy:
Olej babę- skoro z nóżkami Pudzianka wszystko ok,to po co go "leczyć":eek:???Bez sensu:no::angry::baffled:.To wręczanie tych karteczek - jak wciskanie ulotek.Czy ci lekarze naprawde myslą,ze ludzie są tak durni i dają się jeszcze na to "łapać"???
A historia,która Kania opisała,naprawde woła o pomstę:no::wściekła/y:.

Dzięki dziewczyny!!!

NAT nie wytrzymałabym podczas takiej wizyty :crazy::baffled::sorry2:
ja to się nie umiem odezwać i jeszcze ona była taka niezbyt miła :baffled:

Roxannka
cieszę się, że z Patryczkiem lepiej już

Happybeti też uważam, że historia u Kani woła o pomstę do nieba.
Dokładnie też tak uważam, że co to jest za pomysł, żeby leczyć zdrowe nogi? :baffled:

Dziewczyny a z tego wszystkiego nie zapytałam kiedy się odbywa kolejną wizytę. Jak któraś z Was będzie u ortopedy i się dowie to proszę Was bardzo o podpowiedź.

nam pani doktor kazała przyjść na kontrole jak mała będzie biegała a skoro już biega to musze sie zebrać i ją zapisać.

Nat, Happy moja bratanica trafiła do tego dr i też jej kazał zakładać tę frejkę, przy złamanym obojczyku strasznie ją to bolało ale nikt nie wiedział wtedy, że ma złamanie...

Nat ja dopytam o tę wizytę.

Ikaa29 a Ty nie byłaś z córcią u ortopedy???
Nam kazał przyjść jak Oliwia zacznie samodzielnie chodzić więc idziemy jutro.
Boję się tej wizyty, bo pan dr nie przypadł Oliwii do gustu więc będzie atak histerii...ale jakoś przetrwamy.

reklama
ROXI cieszę się, że z Ptysiem lepiej :*
KANIA przeraziło mnie to co napisałaś. Tak właśnie wygląda "napędzanie" biznesu :no: żonka ma sklep a resztę można sobie dopowiedzieć. tragedia.

Do góry