reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

ida,ja bym kombinowała na Twoim miejscu:-p;-):-D.W końcu te choroby to nie taka znów straszna sprawa,a skoro im później,tym lepiej,no,to...;-)

reklama
U nas w przychodni jak byłam pytać o tą szczepionkę to zaraz jak Łukasz skończył rok byli mu chętni ją podać, ale mi się nie śpieszyło i nadal nie śpieszy. Na pewno w tym roku nie będę na to szczepić.

Ida gratki wagowe dla Inki:-) Inka cięższa niż Łukasz heh:-). Ja bym pokombinowała na Twoim miejscu, przecież grudzień to typowa pora na choroby i nic w tym dziwnego :)

No,u nas tez chcieli ją szczepić i to jeszcze przed roczkiem:szok::no::crazy::baffled:.Ale się nie daliśmy:-p.Pewnie jak teraz pójdziemy,to będą molestować...a,co tam:-p:blink:

Idusia u nas był odstęp niecałych 2 miesięcy, a trzecią dawkę mamy podać po roku od poprzedniej ( a ja of kors odczytałam że to po roku czyli po ukończonym roczku niuńki...ehh....starzeje sie :ninja2:)
ja bym na Twoim miejscu odwlekała ;-)

aaaa i gratulacje wagowe dla Misi! , moja dziś w ubranku i pampku ważył całe 8,600 :-p tak więc gonimy, Was, gonimy :-)

Alicja super, że z ciemiączkiem jest wszystko ok :-)
Fajnie, że macie takich lekarzy u siebie i wszystko wyjaśnili.

Ida super, że i u Was dobre wieści odnośnie ciemiączka, że jednak odwlekliście tamto szczepienie.
Waga Michalinki cudna :-)
Na pneumo jeszcze nie szczepiłam ale u Nas około 280 zł kosztuje.

u nas w stanie "surowym" zważyli:rofl2:w szoku jestem bo kilo od ostatniego ważenia we wrześniu przybyło:szok:
a co do pneumo to my teraz zaczełiśmy, czyli jedziemy na 2 dawki, i pytam bo nie wiem czy ten priorix pomiędzy dawkami nie zrobi za dużej przerwy w pneumo:baffled:
a michał był tu ostatnio, dziewczyny? bo kwestia vit.D mnie ciekawi:tak:

reklama
witam.No ja niestety nie wiedziałam o tym że te szczeienie tak działa:crazy: nikt mnie nie poinformował no i zaszczepili małego pod koniec pażdziernika:baffled:.Teraz to będe się stresowała:angry:
Miałam zaufanie i pomyślałam że skoro wzywają to tak trzeba:zawstydzona/y::baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry