reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
U nas w przychodni jak byłam pytać o tą szczepionkę to zaraz jak Łukasz skończył rok byli mu chętni ją podać, ale mi się nie śpieszyło i nadal nie śpieszy. Na pewno w tym roku nie będę na to szczepić.
Ida gratki wagowe dla Inki:-) Inka cięższa niż Łukasz heh:-). Ja bym pokombinowała na Twoim miejscu, przecież grudzień to typowa pora na choroby i nic w tym dziwnego
Ida gratki wagowe dla Inki:-) Inka cięższa niż Łukasz heh:-). Ja bym pokombinowała na Twoim miejscu, przecież grudzień to typowa pora na choroby i nic w tym dziwnego
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Idusia u nas był odstęp niecałych 2 miesięcy, a trzecią dawkę mamy podać po roku od poprzedniej ( a ja of kors odczytałam że to po roku czyli po ukończonym roczku niuńki...ehh....starzeje sie )
ja bym na Twoim miejscu odwlekała ;-)
aaaa i gratulacje wagowe dla Misi! , moja dziś w ubranku i pampku ważył całe 8,600 tak więc gonimy, Was, gonimy :-)
ja bym na Twoim miejscu odwlekała ;-)
aaaa i gratulacje wagowe dla Misi! , moja dziś w ubranku i pampku ważył całe 8,600 tak więc gonimy, Was, gonimy :-)
Kania78
...
Alicja super, że z ciemiączkiem jest wszystko ok :-)
Fajnie, że macie takich lekarzy u siebie i wszystko wyjaśnili.
Ida super, że i u Was dobre wieści odnośnie ciemiączka, że jednak odwlekliście tamto szczepienie.
Waga Michalinki cudna :-)
Na pneumo jeszcze nie szczepiłam ale u Nas około 280 zł kosztuje.
Fajnie, że macie takich lekarzy u siebie i wszystko wyjaśnili.
Ida super, że i u Was dobre wieści odnośnie ciemiączka, że jednak odwlekliście tamto szczepienie.
Waga Michalinki cudna :-)
Na pneumo jeszcze nie szczepiłam ale u Nas około 280 zł kosztuje.
renata borysek
Fanka BB :)
U nas też ważą w pampku body i odjela od wagi 200 g a trzecia dawke pneumo wyznaczyly nam na 8 marca,ostatnia była w kwietniu jakos albo pod koniec marca.
Ida Sierpniowa
u nas w stanie "surowym" zważyliw szoku jestem bo kilo od ostatniego ważenia we wrześniu przybyło
a co do pneumo to my teraz zaczełiśmy, czyli jedziemy na 2 dawki, i pytam bo nie wiem czy ten priorix pomiędzy dawkami nie zrobi za dużej przerwy w pneumo
a michał był tu ostatnio, dziewczyny? bo kwestia vit.D mnie ciekawi
a co do pneumo to my teraz zaczełiśmy, czyli jedziemy na 2 dawki, i pytam bo nie wiem czy ten priorix pomiędzy dawkami nie zrobi za dużej przerwy w pneumo
a michał był tu ostatnio, dziewczyny? bo kwestia vit.D mnie ciekawi
reklama
Baśka_28
witam.No ja niestety nie wiedziałam o tym że te szczeienie tak działa nikt mnie nie poinformował no i zaszczepili małego pod koniec pażdziernika.Teraz to będe się stresowała
Miałam zaufanie i pomyślałam że skoro wzywają to tak trzeba
Miałam zaufanie i pomyślałam że skoro wzywają to tak trzeba
Ostatnia edycja: