reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
ELIZA przede wszystkim zdrówka dla Adasia. I cieszę się, że syrop mu posmakował. Próbowałas jak Twoje kubki smakowe na niego reagują? ja na samą myśl o piciu czegos z cebulą i miodem mam odruch wymiotny ;-)
NAT zazdroszczę Wam takiej kompetentnej Pani dr. Widzę, że wszystko dokładnie wybadac potrafi i jeszcze przyczynę niejedzenia i przeziębienia znalazła. Oby zębole szybko powychodziły a Pudzianek niebawem pełni sił był i znowu pięknie jeść zaczą!
NICE no, no Przemek ma idealne "wymiary" jak na roczniaka :laugh2:

natolin, bardzo się ciesze, że u was wszystko ok wyszło :tak: no i nie dziwie się żeś dumna z Piotrusia jak pani doktor tak pochwaliła :-) a teraz tylko czekać jak bedzie pełne uzębienie u twojego synka ;-) oby jak najmniej się przy tym męczył i czopki nie były potrzebne :sorry:

nice, Przemek to duży chłopak już :) Super waga super wzrost :) A jak się czuje po tych wczorajszych pneumokokach ?

makuc, jak katarek u Alutki ? troszke mniejszy ? A co do cebuli z miodem to mi kiedyś smakowało bo bardzo słodkie było i tej cebuli nie było czuć wogóle w tym syropie, ale ja to lubie jeść frytki z lodami więc może nie powinnam się wypowiadać :-D:rofl2:

kania, a Oliwka jak dzisiaj ?

U nas, nie chce zapeszać, ale katar jakby mniejszy już był, chociaż to są czasem takie fazy, a potem znowu, ale może wkońcu go odpuści :sorry: Gorączka powraca co kilka godzin, więc narazie obserwuje. Niech to już się skończy!

Zapomniałam napisać, że mój synek w ostatnim czasie bardzo urósł bo ok. 2 tygodnie temu jak go mierzyliśmy u lekarze to miał już 75 cm :-)

ROXI frytki z lodami :szok: ale miaszanka. U Alutki katra ciągle na tym samym poziomie. ale dolna 2-ka jej wychodzi więc pewie stąd to wszystko. A u Was już ciutkę lepiej? cieszę się. Oby gorączka odpuściła i już zupełnie ok będzie. No i 75cm powiadasz? ładnie, ładnie. A wiesz, że ja Alutki nie mierzyłam jeszcze? znaczy u nas w przychodni nie mierzą dzieci dopóki same spokojnie stać nie potrafią a ja jakoś nie wpadłam na to żeby z cm na nią polować ;-)

makuc, Patrykowi też dolne dwójki idą :tak::baffled: U nas w przychodni nie mierzą do ukończenia przez dziecko 6 miesięcy, dopóki nie zacznie samo nóżek prostować. A potem robią to na takim jakby łóżeczku drewnianym, gdzie wdłuż jest suwana miarka :happy: Co do tych frytków z lodami, to taki mix smakuje mi tylko w macu :rofl2::rolleyes2:

Ostatnia edycja:
ROXI :* za wyjaśnienie odnośnie mierzenia. U nas chyba newet nie ma takiego czegoś :eek: a te lody plus frytki i to jeszcze w marcu mnie zastanawiają? hehe niezłego zchiza z tym masz ;-):-D poza tym wiem, że to nie miajsce na to ale musze się wyżalic - FORUM MI TRAGICZNIE CHODZI. to okienko raz jest/ raz go nie ma, czasem nie chce mi posta wysłać. Brrr...

makuc, :-D nie w marcu a w macu :-p każdy ma jakiegoś bzika ;-):rofl2::rolleyes2: ja na te nowe okienka narzekać nie moge i jeszcze ten auto save, no bajka poprostu :-) a ty może napisz do kogoś, że takie cyrki się dzieją :eek:

ROXI jak tak dalej pójdzie to napiszę :confused2: a z tym "w macu" to ja tak przeczytałam tylko uznalam to za literówkę i stwierdziłam, że w maRcu hehehe inteligentna maqc górą dzisiaj :-p:rofl2::zawstydzona/y::-D:szok:

reklama
Roxannka cieszę się, że u Was lepiej :-) Ja od razu pomyślałam o macu, bo ja bym zjadła tam lody z frytkami :-) natomiast syropu z cebuli i miodu bym nie wypiła ;-)
U nas też na czymś takim mierzą. Jak w końcu mały wyzdrowieje to muszę go pójść zmierzyć, ze 3 miesiące temu było 78

Do góry