reklama
makuc
Fanka BB :)
ELIZA przede wszystkim zdrówka dla Adasia. I cieszę się, że syrop mu posmakował. Próbowałas jak Twoje kubki smakowe na niego reagują? ja na samą myśl o piciu czegos z cebulą i miodem mam odruch wymiotny ;-)
NAT zazdroszczę Wam takiej kompetentnej Pani dr. Widzę, że wszystko dokładnie wybadac potrafi i jeszcze przyczynę niejedzenia i przeziębienia znalazła. Oby zębole szybko powychodziły a Pudzianek niebawem pełni sił był i znowu pięknie jeść zaczą!
NICE no, no Przemek ma idealne "wymiary" jak na roczniaka
NAT zazdroszczę Wam takiej kompetentnej Pani dr. Widzę, że wszystko dokładnie wybadac potrafi i jeszcze przyczynę niejedzenia i przeziębienia znalazła. Oby zębole szybko powychodziły a Pudzianek niebawem pełni sił był i znowu pięknie jeść zaczą!
NICE no, no Przemek ma idealne "wymiary" jak na roczniaka
Roxannka
Pracująca mama!
natolin, bardzo się ciesze, że u was wszystko ok wyszło no i nie dziwie się żeś dumna z Piotrusia jak pani doktor tak pochwaliła :-) a teraz tylko czekać jak bedzie pełne uzębienie u twojego synka ;-) oby jak najmniej się przy tym męczył i czopki nie były potrzebne
nice, Przemek to duży chłopak już Super waga super wzrost A jak się czuje po tych wczorajszych pneumokokach ?
makuc, jak katarek u Alutki ? troszke mniejszy ? A co do cebuli z miodem to mi kiedyś smakowało bo bardzo słodkie było i tej cebuli nie było czuć wogóle w tym syropie, ale ja to lubie jeść frytki z lodami więc może nie powinnam się wypowiadać
kania, a Oliwka jak dzisiaj ?
U nas, nie chce zapeszać, ale katar jakby mniejszy już był, chociaż to są czasem takie fazy, a potem znowu, ale może wkońcu go odpuści Gorączka powraca co kilka godzin, więc narazie obserwuje. Niech to już się skończy!
Zapomniałam napisać, że mój synek w ostatnim czasie bardzo urósł bo ok. 2 tygodnie temu jak go mierzyliśmy u lekarze to miał już 75 cm :-)
nice, Przemek to duży chłopak już Super waga super wzrost A jak się czuje po tych wczorajszych pneumokokach ?
makuc, jak katarek u Alutki ? troszke mniejszy ? A co do cebuli z miodem to mi kiedyś smakowało bo bardzo słodkie było i tej cebuli nie było czuć wogóle w tym syropie, ale ja to lubie jeść frytki z lodami więc może nie powinnam się wypowiadać
kania, a Oliwka jak dzisiaj ?
U nas, nie chce zapeszać, ale katar jakby mniejszy już był, chociaż to są czasem takie fazy, a potem znowu, ale może wkońcu go odpuści Gorączka powraca co kilka godzin, więc narazie obserwuje. Niech to już się skończy!
Zapomniałam napisać, że mój synek w ostatnim czasie bardzo urósł bo ok. 2 tygodnie temu jak go mierzyliśmy u lekarze to miał już 75 cm :-)
makuc
ROXI frytki z lodami ale miaszanka. U Alutki katra ciągle na tym samym poziomie. ale dolna 2-ka jej wychodzi więc pewie stąd to wszystko. A u Was już ciutkę lepiej? cieszę się. Oby gorączka odpuściła i już zupełnie ok będzie. No i 75cm powiadasz? ładnie, ładnie. A wiesz, że ja Alutki nie mierzyłam jeszcze? znaczy u nas w przychodni nie mierzą dzieci dopóki same spokojnie stać nie potrafią a ja jakoś nie wpadłam na to żeby z cm na nią polować ;-)
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, Patrykowi też dolne dwójki idą U nas w przychodni nie mierzą do ukończenia przez dziecko 6 miesięcy, dopóki nie zacznie samo nóżek prostować. A potem robią to na takim jakby łóżeczku drewnianym, gdzie wdłuż jest suwana miarka Co do tych frytków z lodami, to taki mix smakuje mi tylko w macu
Ostatnia edycja:
makuc
ROXI :* za wyjaśnienie odnośnie mierzenia. U nas chyba newet nie ma takiego czegoś a te lody plus frytki i to jeszcze w marcu mnie zastanawiają? hehe niezłego zchiza z tym masz ;-) poza tym wiem, że to nie miajsce na to ale musze się wyżalic - FORUM MI TRAGICZNIE CHODZI. to okienko raz jest/ raz go nie ma, czasem nie chce mi posta wysłać. Brrr...
reklama
natolin
Roxannka cieszę się, że u Was lepiej :-) Ja od razu pomyślałam o macu, bo ja bym zjadła tam lody z frytkami :-) natomiast syropu z cebuli i miodu bym nie wypiła ;-)
U nas też na czymś takim mierzą. Jak w końcu mały wyzdrowieje to muszę go pójść zmierzyć, ze 3 miesiące temu było 78
U nas też na czymś takim mierzą. Jak w końcu mały wyzdrowieje to muszę go pójść zmierzyć, ze 3 miesiące temu było 78