reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
makuc, dzięki, no męczy go jeszcze troszke :-( czyszcze mu nosek rano, w ciągu dnia i jeszcze przed snem a zawsze tyle tego jest że nie wiem gdzie sie to mieści :baffled: ale poza tym na szczęście wszystko ok :tak: co do tego smarkania noska to ja moge sobie wysmarkać a jak katar męczy to i tak nie wiele to daje, więc co dopiero nasze maluszki muszą przeżywać ehhh :-(

paolcia, zdrówka dla Julci! a jakie leki dostaliście ? Super dziewczyna Ci rośnie, nie dziwie sie że pękałas z dumy jak lekarka ją tak chwaliła :-)

NAT może nie tyle panikara ale dbająca o swojego Pudzianka mama :tak:
:tak:

nat, ja też się zawsze czegoś doszukuje ;-) dlatego dobrze jest jak ktoś troszke na ziemie sprowadzi, u mnie to zawsze mąż robi hehe :-D a jak on panikuje to ja wtedy taka spokojna jak nigdy :rofl2:

Roxi dostaliśmy nasivin soft, rhinocort - to do noska, isoprinosine na wirusa - pół tabletki, mucosolvan-jeśli zacznie się kaszel, narazie nie ma! Do tego cebion i diphergan na noc gdyby silny kaszel był.
A Twojemu synciowi zdrówka życzę, oby szybko mu minęło!! A Wy coś bierzecie?

Nice, Roxannka, Paolcia zdrówka dla Waszych Słoneczek, żeby ten wirus szybko ich opuścił i nie przeniósł się na Was.
Natolin ja też często panikuję, a wręcz czasami doszukuję się nie wiadomo czego. Zwykle mąż mnie sprowadza na ziemię, i tak jak u Roxannki jak mąż wpada w panikę to ja go uspokajam. Ale to wszystko z troski o nasze dzieci, zwłaszcza że to nasze pierwsze dziecko, oczko w głowie. Kochamy je i chcemy dla niego jak najlepiej stąd te nerwy, stresy itd.
Paolcia chciałam jeszcze Wam pogratulować super wagi !!!

Ostatnia edycja:
reklama
paolcia, u nas tradycyjnie już cebion i nasivin soft jest w użyciu, żadnych więcej lekarstw nam lekarz nie przepisywał. A sami jeszcze maść majerankową zaczeliśmy stosować, ale nie widze, żeby specjalnie Ptyśkowi pomagała. Miałam ten inhanol :)confused:) kupić, co dziewczyny polecały, do skropienia łóżeczka, ale zapomniałam :baffled:

nat,
ja też często panikuje, ale też potrafie ustawić sie do pionu jak trzeba ;-)

Do góry