reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

byliśmy u lekarza w naszej przychodni. pani dr dokładnie obejrzała Pudzianka i powiedziała, że niestety ciężko wyrokować. bo wysypka wygląda na trzydniówkę, natomiast w gardle ewidentnie widać anginę :confused: :eek::szok: ( no i teraz bądź człowieku mądry...) powiedziała, że w takim wypadku musimy odstawić antybiotyk, bo mogła być to uczuleniowa reakcja organizmu na antybiotyk. dostaliśmy nowe leki, w piątek idziemy na kontrolę. jakoś tak nie jestem dobrze nastrojona i martwię się :sad:

reklama
Natolin - przytulam i trzymam kciuki, żeby Pudziankowi się jak najszybciej polepszyło.

A tak swoją drogą to Przemek też dostał jakiejś dziwnej wysypki na brzuchu... No i nie wiem czy to alergia czy jakaś choroba, czy potówki:eek: Od wczoraj to ma. Nie miał wcześniej tego typu wysypki alergicznej. Jak jutro mu nie będzie schodzić to się przejdziemy z nim do lekarza. No ale gorączki ani innych objawów nie ma. Bo już się zastanawiałam czy to nie jakaś różyczka, no ale nie dolega mu nic poza tą wysypką.

Natolin to rzeczywiście dziwna sprawa ale mam nadzieję że się wyjaśni, zdrówka dla Piotrusia.
Nice u Was rzeczywiście non stop jakieś przeboje, jejku mam nadzieję że to nic poważnego, zdrówka dla Przemcia.

Natolin ja to jestem na tym punkcie lekarzy to taki nerwus i juz by mnie trzęslo jak by mi dokładnie nie umiała powiedzieć "o co loto ",oby minęło jak najprędzej,zdrówka życzę

Nice u Was faktycznie jak nie jedno to drugie,może na rano już nic nie będzie,może faktycznie to tylko potówki-i oby tak było.

RENATA ale ona widać, że szczerze się interesowała i długo go badała i mówiła, żeby koniecznie na kontrolę i w ogóle była w porządku, choć to niestety nie była nasza ukochana dr....

NAT hmmm ta diagnoza dot. alergii po antybiotyku jest całkiem logiczna wg. mnie. Ew. może nalożyły się te choróbska na siebie i stąd trudno rozpoznać co to dokladnie jest takiego? W każdym razie dużo zdrowka Pudziankowi życzę!
NICE jak wygląda ta wysypka? może to są takie male krosteczki wokół pępka i ew. koło klatki piersiowej "wystające" jakby z tych miejsc gdzie są pory na skórze? bo u Młodej coś takiego się zrobiło. Mam nadzieję, że u Was to też nic poważnego i że nie jest to kolejny objaw alergii...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry