reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Beata- aj teraz dopiero zajarzyłam hehe, no taki potwór ze mnie, ciapowaty jak Glover. A z tą wagą to ci pisałam, że dla mnie na oko w porządku. Jaki tam grubasek :) Mój Arek miał 3800 i 58 cm. Więc twój szybko urósł :) My wysocy, ja 171 a M 195. Córcie też masz wysoką, jak na 8 latkę 130 to sporo, moja chrześniaczka ma 10 lat 144, zapowiada się wysokie pokolenie.

Wiecie co mi się tak szybko poród rozkręcił i przy pierwszym i drugim, że sama Faza rozwarcia to przeleciała, a bolało tak, że z łóżkiem mogłabym wstać. I tak cc miałam, zazdroszczę tym co do finału doszły sn.

My już po wizycie kontrolnej u pediatry. Wszystko już jest dobrze. Na oskrzelach czysto. To że Łukasz sobie czasem tak pocharczy to bardzo możliwe że to fizjologiczne jest a mianowicie ma dużą grasicę. Można to sprawdzić przez rtg ale po co go naświetlać teraz skoro to w niczym nie przeszkadza. No i później też zanika u większości dzieci.
Ważymy sobie już 8065 g :D

MAŁA_MI super wieści:) swoja drogą to maly model Ci rośnie skoro tylko trochę ponad 8kg waży. Moja klucha już 9300 ma :rolleyes2: tyle, że ona długa skubana bo ubranka już na 80cm. jej kupujemy i na dlugość są ok a szerokie na nią, że chooo cho :cool2:

reklama
Do góry