reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Hehe mój mały miał dokładnie 2680 jak się urodził. Spadł do 2400 a teraz waży prawie 8000 :D
ja wiem ze to nie jest argument ale miała podwoić wagę do końca 6 mies i podwoiła
mamaagusi 2680 przy urodzeniu czy wyjściu ze szpitala, bo nie zrozumiałam? no mój więcej, wiadomo, to Pudzianek;-)
przy wypisie. urodzeniowa 2860

Mamaagusi a czym karmisz? Ja od 12.03 zaczelamm wprowadzac butle i po miesiacu przybrala 900g, a na cycu to malo przybierala.
2 pierwsze miesiące na cycu i tyła ładnie, potem 2 mies nutramigen. najpierw nie przytyła później spadła na wadze. potem bebilon i przytyła niecałe 700 a teraz przez te 20 dni 300

Moja waży 7600, urodzeniowa 3560, jak byliśmy z nia ostatnio w poznaniu na badaniach to pani zapytała czy dziecko tyle strerydów bierze czy może jest na piersi że taki pulpet :-)

Ale mam chudzielca.... ale wiecie co? jak sprawdzałam na siatce centylowej to wzrost ma na prawie 15 centylu wagę powyżej 3 troszkę a jak znalazłam kiedyś waga do wzrostu to też było coś ok 15 centyla. więc może nie ejst aż tak źle?

Alicja ja sobie tak myślę jakby wtedy na nutramigenie przez te 2 miesiące tyła zamiast spadać na wadze to też może by miała tyle co twoja.

reklama
hehe, to ja nie wiem strip czemu mojego nazywają Pudzian ;-)
Ala o kurcze, u nas by ze szpitala nie wypisali z takim spadkiem wagi!!!
mamaagusi nie przejmuj się, ważne, że przybiera na wadze.

Do góry