reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

NICE no to widzę, że u Was to jest jednak bardziej dokuczliwe :-( nasz nie ma chyba dyskomfortu przez te krostki i nigdy się nie podrapał

reklama
nice, to faktycznie nie dziwie się że używasz tej maści żeby złagodzić swędzenie u małego. U nas podobnie jak u Nat, nie ma drapania chociaż czasem tak macha łapkami i nie wiem czy go nie swędzi ale póki co nic sobie nie zrobił. Mam nadzieje, że naszym chłopakom przejdą te wszystkie paskudztwa i nigdy nie wrócą, ostatnio spędza mi to sen z powiek :(

A powiedzcie mi jak u Was te naczyniaki wyglądają i skąd to się bierze ? Zajrzałam w Google i tam są począwszy od plamki zwykłej aż po ogromne guzy bordowe.
Jak to u Was wygląda ?

DAWIDOWE mąż jest alergikiem i jako dziecko miał właśnie m.in. skazę białkową, a teraz zostało mu uczulenie na sierść i na pyłki.
ale masz rację, że coraz więcej alergii. u mojej mamy np wyszła alergia w wieku 40 lat...
RZUTKA nie mam pojęcia skąd się bierze, mój miał od urodzenia, choć wtedy lepiej wyglądało, teraz przypomina truskawkę.
edit. chociaż nie, bardziej malinę

Ostatnia edycja:
moja na głowie ma czerwone plamki i z kazdym dniem coraz mniej na plecach ma lekko wypukłe w kolorze fioletu taki odstajacy siniak z naczynkami.

reklama
Dawidowe jak tak samo mam alergie na wiele rzeczy,wziewna.A maz ma alergie skorna noi skaze bialkowa :/ wiec mala bardzo prawdopodobne ze tez bedzie miala-badz wlasnie ma...
Rzutka wlasnie moja Nadia po urodzeniu miala malutka ryske na policzku,myslalam ze sie zadrapala,a do tej pory jest na okolo 2 cm gruby,odstajacy juz ten naczyniak.Z tylu na karku ma takiego malusienkiego-ale to naczyniak plaski,tym sie nie martwie...gorzej wlasnie z tym na policzku :/ strasznie sie martwie ze to zadrapie i wda sie jakies zakarzenie,lekarz przed tym ostrzegal!!

Do góry