reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Ja tylko chciałam wtrącić o tych fotelikach jeszcze.
Ja mam Maxi Cosi Cabrio Fix i w nim jest taka wyściółka z zagłówkiem jakby. Ją można wyjąć i jest więcej miejsca wtedy. Ja wyciągnełam wczoraj.

reklama
A my dzis bylismy z Nadia zrobic morfologie,musimy sprawdzic czy wyniki beda lepsze(dawalismy przez miesiac jej zelazo), w poniedzialek odbior wyniku,mam nadzieje ze bedzie juz dobry...

A my dzis bylismy z Nadia zrobic morfologie,musimy sprawdzic czy wyniki beda lepsze(dawalismy przez miesiac jej zelazo), w poniedzialek odbior wyniku,mam nadzieje ze bedzie juz dobry...

Mona robiliście morfologię zaraz po odstawieniu żelaza? Moja pediatra powiedziała mi ostatnio, że młody musi brać ok. 6 tygodni, potem 2 tygodnie aby się wchłonęło i dopiero wynik będzie wiarygodny.

Aniawa zelazo nam sie skonczylo i po 4 dniach zrobilismy jej morfologie.Nic mi nasza pediatra nie mowila zeby dluzsza przerwe zrobic przed morfologia:/
Natolin tez z Nadusia trzymamy kciuki!!!

Dziewczyny ale to żelazo to tak na podstawie złej morforlogi tylko? Nasza doktorka jak usłyszała, że mały miał żółtaczkę to kazała przez 4tyg. dawać vit. B6 i kwas foliowy i podziałało. Morfologia od razu lepsza i obeszło się bez faszerowania żelazem.

reklama
Madlein jak lezalam z mala w szpitalu(miala biegunke) robili jej wszystkie badania i juz miala lekka anemie,wyniki byly nie za dobre.Po jakims czasi poszlam do mojej pediatry z wypisem ze szpitala(ona specjalizuje sie w zywieniu dzieci)kazala zrobic morfologie i wynik byl znowu nie za dobry,strasznie bladziutka byla.Cos tam mi tlumaczyla ze dzieciaczki okolo 3 miesiaca zaczynaja cos tam same(nie pamietam co)produkowac...bo tak do tej pory mialy to od nas.Przepisala nam bio przyswajalne zelazo,dawalam miesiac,no i wczoraj robilismy kolejna morfologie.

Do góry