reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Byliśmy dziś u naszej pediatry. Szmerów już praktycznie nie ma. Dzisiaj wzięliśmy ostatnią dawkę antybiotyku, będzie działał jeszcze do około wtorku. Inhalacje powoli zmniejszamy. Jeśli nie przeszedłby kaszelek do środy to konieczna będzie kolejna wizyta. Ale myślę, że już z młodym jesteśmy na dobrej drodze.

SUPER, gratulujemy!!!

reklama
Byliśmy dziś u naszej pediatry. Szmerów już praktycznie nie ma. Dzisiaj wzięliśmy ostatnią dawkę antybiotyku, będzie działał jeszcze do około wtorku. Inhalacje powoli zmniejszamy. Jeśli nie przeszedłby kaszelek do środy to konieczna będzie kolejna wizyta. Ale myślę, że już z młodym jesteśmy na dobrej drodze.

Super!!! Wiktorek to silny chłopak! Gratulacje:-)

No to się pochwaliłam... Mały zaczął sikać tyłkiem, pewnie rotawirusa załapał z tego zakaźnego. Pogotowie zabrało nas do głośnego szpitala w Oławie, które nie przyjęło dziecka z biegunką i dziecko zmarło (ostatnio trąbili o tym w wiadomościach). Zostawili nas na oddziale, mały ma kroplówę nawet mu nie dali inhalacji na noc, bo ja nie zdążyłam w domu zrobić, a prosiłam o nie i błagałam...
Śpimy razem na dużym łóżku. Ja już nie mam sił, jestem zrozpaczona. Chcę do domu, wreszcie do domu ze zdrowym dzieckiem...

Madlein strasznie mi przykro i zdrowia życzę! :-(
jak to nie chcieli zrobić inhalacji? czemu ludzie są tacy okropni? :-( płakać mi się chce autentycznie jak czytam o tych szpitalach :-(

Madlein to strasznie niesprawiedliwe że Wiktorek przechodzi przez to wszystko, to za dużo dla Ciebie a co dopiero dla takiego maluszka! Normalnie aż się pomodlę o Was, bo tak nie może być! Trzymajcie się!!!

Jak mogli nie dać inhalacji dziecku, które powinno je brać? Koszmar!! Macie pecha z tymi szpitalami. Trzymam kciuki, żeby Wiktorek mógł szybko wrócić do domku, tym razem całkiem zdrowy.

reklama
Madlein tak strasznie mi przykro.... Nie mogę zrozumieć,jak mogli nie zrobić inhalacji dziecku,które tego potrzebuje.... Myślę o was codziennie i mam nadzieję,że ten koszmar w końcu się skończy. Buziaki i przytulaski:*

Do góry