Ja i do szpitala i do swojej przychodni mam 5 kroków i wiem,że mają tam taki dyżur,ale nie wiedziałam,że pediatra do domu przyjeżdża...Muszę wypytać.
U nas po 22 tylko do domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja i do szpitala i do swojej przychodni mam 5 kroków i wiem,że mają tam taki dyżur,ale nie wiedziałam,że pediatra do domu przyjeżdża...Muszę wypytać.
u nas identycznie a z okna mam widok na IP, a przychodnie w drugim końcu miasta.a ja własnie dzis pytałam sie u pediatry gdzie moj przychodnia ma podpisana umowa bo generalnie nawet nie wiedziałam gdzie mam jechac jak by co. U mnie to szpital w dodatku blizej niz przychodnia i ta mnie przyjma swieta, weekendy i po 18 kazdego dnia. Mam nadzieje ze nie bede korzystała.
Niedawno znajoma mi powiedziała,że jeśli mielibyśmy jechać do szpitala bo coś poważniejszego stałoby się to mamy jechać do razu na Żeromskiego albo do Jana Pawła a omijać szerokim łukiem szpital na Strzeleckiej i że też nie poleca szpitalu na Prokociumiu.Ja mam szpital dziecięcy bardzo blisko, stacje pogotowia tez ale i jedno i drugoe mam zamiar omijać szerokim łukiem. Tzn z Frankiem bo w tym pierwszym pracuje więc siłą rzeczy...