reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Ja dzisiaj mam lekarza na 16.
ja też :) to trzymajmy wzajemnie kciuki

moj lekarz mowil ze juz pewnie nie dotrwam ....
właśnie terefere :( ja to tyle razy słyszałam, że słabo się robi 1,5 m-ca naprzód skierowanie miałam i co? Termin dzisiaj i doopa blada.
Mogliby się zastanowić jaką krzywdę nam robią takim gadaniem. Bo gdybyśmy czekały cierpliwie na termin to przynajmniej miłe zaskoczenie by było, a tak czujemy się oszukane, zrezygnowane...

reklama
A ja właśnie po wizycie. Nosz myślałam, że padnę z niemocy i wściekłości jak po badaniu usłyszałam "szyjka miękka, zamknięta, na zbliżający się poród to nam na razie nie wygląda". Wrrr... i weź tu bądź człowieku mądry. Najpierw ratowali, żebym sporo przed terminem nie urodziła a teraz? Gin. mnie pocieszał, że czasami wszystko się w ciągu kilku minut zmienia ale jakoś to do mnie nie chce dotrzeć za bardzo. W każdym razie jak do niedzieli się nic nie ruszy to w pn. wieczorem czeka mnie KTG, we wt. rano wizyta u gin. i skierowanie na środe do szpitala na wywoływanie :(

malutka80, Maga76, Silve69 - powodzenia na wizytach, 3mam mocno łapki i mam nadzieję, że usłyszycie lepsze wieści niż ja...

dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty :))
Ja już się nie moge doczekać czwartku bo wtedy ostatnie USG będzie a ja od sierpnia nie wiem ile te moje maleństwo waży :/ W weekend robiłam ostatnie badania potrzebne do porodu i jak narazie wszystko ok, mam nadzieje że w czwartek odbiore kolejne wyniki też bedą ok :)

ja też :) to trzymajmy wzajemnie kciuki

właśnie terefere :( ja to tyle razy słyszałam, że słabo się robi 1,5 m-ca naprzód skierowanie miałam i co? Termin dzisiaj i doopa blada.
Mogliby się zastanowić jaką krzywdę nam robią takim gadaniem. Bo gdybyśmy czekały cierpliwie na termin to przynajmniej miłe zaskoczenie by było, a tak czujemy się oszukane, zrezygnowane...
no wlasnie:/ a tu nadzieje robia, ehhhh

hmm cos slyszalam ze ktoras ma dac nagrode dla ostatniej ktora urodzi??;D

ja dziś po wizycie, szyjka bardzo krótka i zgładzona, dostałam skierowanie do szpitala, ide w czwartek , mam nadzieje,że już przyjmą i wyjdę z Błażejkiem:)))nie wiem czy będę miec cesarkę ,chyba dowiem sie w szpitalu dopiero:(((
Powodzenia dla wszystkim wizytujących:))

ja dziś po wizycie, szyjka bardzo krótka i zgładzona, dostałam skierowanie do szpitala, ide w czwartek , mam nadzieje,że już przyjmą i wyjdę z Błażejkiem:)))nie wiem czy będę miec cesarkę ,chyba dowiem sie w szpitalu dopiero:(((
Powodzenia dla wszystkim wizytujących:))

Kasis a czemu myślisz że możesz mieć cesarkę? Masz jakieś wskazania?

reklama
Do góry