reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

MONA ja biorę te same co ty, Feminatal N to można brać po porodzie, bo to są witaminy też dla matek karmiących piersią. Nie wiem jak z tym Cyclo 3 forte, też biorę. W środę będę u gin to zapytam jak nie zapomnę.

reklama
ja nie mialam KTG
JAK z ciaza nic sie nie dzieje to u nas nie robia

w poprzedniej mialam cukrzyce i jak bylam w 38tc na KTG to pokazywaly 60 skurcze(z tym ze tez go nie czulam, czulam tylko twardnienie brzucha) i za dwa dni urodzilam:)

Mi 28września tez na ktg wychodziły skurcze 60 czułam przy tym twardnienie brzucha i nagłe uczucie gorąca na twarzy ,do dzisiaj nie urodziłam a do terminu mam jeszcze sporo,chyba ćwiczenia przed wieelkimi skurczami :D

Dziewczynki ja w koncu w domku(od 13 do 18) kwitlam w szpitalu tyle ludzi! KTG ok lezalam ponad godzinke,zero skurczy...usg robili-wszystko jest wporzadku "mala"wazy 3900kg.-,+ 500g.W czwartek nastepne KTG :/
Dzieki dziewczyny za mile slowa:)

Ja też mam KTg na poziomie 50 i 60, a to jest prawie nie odczuwalne. W środę mam kolejne Ktg i pewnie też nic nie wyjdzie.

reklama
Do góry