reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

a u mnie zadnych badan na krzepliwosc nie potrzebuja, strange, musze sie podpytac aby potem nie bylo, ze zzo nie dostane,
oj Efa powiem, tzn. napisze rozumiem Cie i tez powoli zaczynam chciec zastrajkowac

reklama
Mnie też bardzo ciężko już. Dzisiaj to ja strajkuje jeśli chodzi o moje podwozie- tak mnie wszystko tam boli. Do tego nie lubię momentu kiedy muszę podnieść się z łóżka, bo wtedy bardzo a to bardzo mi ciężko i mam wrażenie że wszystko mnie boli bardziej jeszcze.

Ida z tym brakiem ZZO u Ciebie to w ogóle klapa, teraz już wszędzie powinna być taka możliwość.
Dzisiaj w wiadomościach mówili o jakimś Miejskim Szpitalu w Bydgoszczy,że każdej kobiecie po porodzie dają karnet na zajęcia gimnastyczne po porodzie hm, niezłą reklamę sobie robią no ale i trzeba przyznać że fajna sprawa z takim karnetem ;)

boli bardziej jeszcze.

Ida z tym brakiem ZZO u Ciebie to w ogóle klapa, teraz już wszędzie powinna być taka możliwość.
Dzisiaj w wiadomościach mówili o jakimś Miejskim Szpitalu w Bydgoszczy,że każdej kobiecie po porodzie dają karnet na zajęcia gimnastyczne po porodzie hm, niezłą reklamę sobie robią no ale i trzeba przyznać że fajna sprawa z takim karnetem ;)

No tam własnie chcemy rodzić z monimoni :).
Fajny mamy szpital, nie?

A ja dziewczynki w piatek ide do rehabilitanta, piknie mi wlasnie 36ty tydzien i boje sie, ze im dalej w las, tym mniej sie bede mogla ruszac. A prace koncze dopiero 29ego wrzesnia. W ostatni piatek nie poszlam do pracy, bo plecy kolejynr az odmowily posluszenstwa. Czuje sie czasem jak niepelnosprawna, nawet z lozka sama wstac nie moge,a czasem to i w lozku obrocic na bok :-( No i cholera Pawel caly czas wierzga nogami i w pecherz wali. Caly czas na tylku siedzi...

Onesmile współczuje :sorry2:

A my jutro na wizytę...trochę sie boje co nam powie lekarz - jak tam waga małej i najważniejsze, czy jeszcze trochę posiedzi w mamusinym brzuchu. właściwie w ogóle nie wychodziłam, wciąż polegiwałam, może uda się nam wytrzymać jeszcze tydzień , jak mój wróci z urlopu - wtedy już może się dziać co chce..

reklama
no dawać!!! podobijajcie jeszcze resztę mieszkającą w mniej rozwiniętych rejonach Polandii:D:D:D za karę powinnyście, Bydgoszczówki jedne, miejscówki nam u siebie do porodu załatwić:D:D:D:D

mała mi, u mnie to w ogóle kicha, zzo nigdzie oprócz Gorzowa a i tam gdzie nie nadstawię ucha mocno niepewne, a że sporo innych minusów, więc tam nie mam zamiaru jechać... Słubice juz bliżej Zachodu bo i wanna i piłki, ale tam to tylko jak się zacznie podczas obecnośći małża w domu... a Dębno ostatnia opcja, niestety znajac moje szczęśćie najbardziej prawdopodobna, bo najbliżej, a tam to już umarł w butach bo jak na wejsciu podepną ktg tak odłączają jak już dzidziol wyskoczy.......... i nieważne czy skurcze mocne czy bóle krzyzowe ty masz leżeć bo ktg nie wyjdzie prawidłowe..... optymistycznie, co???

jak tu nie mieć doła, ze człowiek w 21wieku ma g.... do powiedzenia..........

Do góry