reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Alicja proszę o uśmiech na twarzy;-). Po prostu zostaniesz mamusią kilka dni wcześniej! Oszczędzaj się i tyle! Będzie dobrze-czekaj,aż lekarz wróci z urlopu:-). Będzie wypoczęty i "lepiej" się tobą zajmie:tak:.

reklama
Gratuluje dziewczynki udanych wizyt :) Alicja - nie martw się, teraz jesteśmy już na takim etapie ciąży, że maluchy mogą się namyśleć na wyjście w każdej chwili :) Ja to szczerze mówiąc nie mam nic przeciw, żeby synek się wcześniej zebrał... Mam już dość dźwigania brzuchala, chodzenia wygięta do tyłu i tych strasznych bólów krzyża w dzień i w nocy, które z dnia na dzień są coraz gorsze... A jeszcze od 2 dni te skurcze doszły i coraz ich więcej i częściej - więc może maluch się szykuje ;) Tzn nie chciałabym już teraz, ale tak za jakiś tydzień, dwa to jestem jak najbardziej za :)

emilab ładna waga syna, ja się obawiam że mój też może mieć już taką wagę. W takim wypadku to ja nie wiem czy wcześniejsze jego wydostanie się na świat nie byłoby lepszym pomysłem:-).
Alicja nie zamartwiaj się, wytrwajcie w dwupaku do tego czasu co powiedział doktor a potem na porodówkę i ciesz się dzieciątkiem. Teraz to już naprawdę przed nami wszystkimi bliżej niż dalej do przytulenia maleństwa.

dzięki dziewczyny za wsparcie ;-) jutro biorę się za dopinanie wszystkiego i tyle - w sumie większość z Was już to zrobiła więc mam dodatkową mobilizację :tak: niech no tylko mała poczeka te dwa tyg do następnej wizyty a najlepiej trzy żeby mój gin wrócił - zawsze to miło zobaczyć znajomą twarz, która Cie ma ciachać :-):baffled:

Alicja, Baśka gratuluję udanych wizyt. Czyżby kolejne wrześniowe dzieciaczki miały się wkrótce pojawić?
Emilia Tobie również gratuluję. Mogłabyś podać link do kalkulatora z którego korzystałaś?

Ja mam kolejną wizytę 30.09. Na dzisiejszej wszystko z małą ok. Wg usg waży 2410g (670g w ciągu 3 tyg przybyło). Ciekawa jestem ile realnie będzie ważyła. Mam fotkę buźki i stópki. Szyjka 3cm. Wyniki morfo pogorszyły się, ale są i tak dobre.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry