reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Mnie się właśnie miło kojarzy, bo była to dla mnie przyjemność słuchać serduszka Lenki przez pół godziny.
Ale całkowicie rozumiem Ewę bo w takiej sytuacji też by mi się źle kojarzyło :*:*

reklama
to malo pozytywne wspomnienia,
ja jeszcze nie mialam ktg robionego, prace serducha na kazdej wizycie moj lekarz sprawdza usg dopplerowskim i za kazdym razem jest ok

Eva bardzo współczuję :( Ja jeszcze nie mialam robionego ktg, wizyte mam dopiero 15 wrzesnia i wtedy tez okaze sie czy dziec sie obrocil bo ostatnio siedzial tyleczkiem i moze wtedy dostane skierowanie na ktg

witam Was dziewczynki!!!!!!!!!oczywiscie nadal w dwupaku!dzis wyszlam.dopoili mnie 6l kroplowek.procz tego pilam 4 l dziennie wody niegazowanej i wody sa podobno ok.jak przyszlam mialam AFI 61mm a dzis na Usg AFI 106mm.wiec lekarz stwierdzil ze ok.
na pierwszym usg wyszlo ze dziecko ma miedzy 1350-1540g wiec balam sie ze za male jak na 32tc:( ale dzis na usg mialo juz ponad 1700 wiec chyba ok???Pozdrawiam a smoniq jest w domu?nie ma juz malowodzia??i czy ktoras pazdziernikowka juz urodzila?s ajakies newsy o ktorych nie wiem?

Iwcia super że sprawa pod kontrolą i ze już w domku :)
Wszystkie sie trzymamy w dwupakach ale objawy u niektórych (w tym u mnie) sugerujące ze torby pakować należy. Ja sie chyba posikam w majty jak wejde na forum i zobacze info że któraś rozpakowana bo jak już sie zacznie to poleci :)

Iwcia cieszę się razem z tobą,że jesteś już w domu! Oby tak już było do końca!

Co go KTG, to okazuje się,że w poprzedniej ciąży miałam je robione niepotrzebnie. Już od chyba 30 tc co 2 tyg(później co tydzień) chodziłam do swojego lekarza i miałam robione KTG. Niestety,za każde musiałam płacić 20 zł(oczywiście oprócz wizyty). Niby niewiele, ale to było 6 lat temu i kilka tych badań miałam....

reklama
iwcia- witaj w domku

Mi dzieki KTG uratowali dziecko, bo stwierdzili tachykardie, ale jakis specjalnych wspomnien, czy lubie czy nie, nie mam, po porstu takie badanie

Do góry