reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Trochę z zaskoczenia, tak niespodziankowo wyszło, ale małż w końcu zabrał mnie na usg:-) :-):-)chodzi mi o to "nadprogramowe", bo nfz-owskie czort wie kiedy:crazy:
a więc Młoda jest na pewno płeci żeńskiej:-D lekarz nie miał żadnych wątpliwości:-D AFI w porządku, cała reszta też, waga 1900g, więc cieszę się, ze ładnie rośnie:-) główką jeszcze nie est idealnie ułożona, tzn w dół ale "skośnie" jak to gin określił, dodając, że na tym etapie ma prawo.... a ja myślałam, ze to pod żebrami moimi to jej pooopa a to była głowa... NIEZŁA ZE MNIE MATKA, NIE MA CO:laugh2::rofl2::laugh2:

reklama
Ja się melduję po ogólnej wizycie wszystko ok, więc dziś wyruszam na wyczekiwany urlop. 26 mam przyjść dokładnie pomierzyć Bartusia już nie mogę się doczekać :)

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt.
Ida dzidzia książkowych rozmiarów!
Aniulek84 wypoczywaj, udanego urlopu życzę!

Cieszę się, że z maluszkami wszystko w porządku. Ja zaczynam maraton po przychodniach po weekendzie. W pon. diabetolog, we wtorek USG, potem gin, no i jeszcze wyniki krwi i siuśków muszę odebrać. Już się nie doczekam tego USG - ciekawa srasznie jestem rozmiarów maluszka. Chyba sporo urósł bo tak się zaczął rozpychać i coraz silniejszy się robi :)

Dzięki dziewczynki:-)
ja już dzisiaj po kłuciu... morfologię trzeba było zrobić do wizyty w przyszłym tygodniu, powtarzałam też dzisiaj toxoplazmozę. qrczę, muszę pamiętać, żeby o tego paciorkowca ginkę spytać:baffled: oj oj a ja mam teraz fazę jak na mecie moje dziecię zdecyduje się ułożyć...

Moriam i jak po wizycie?
Joli77, Aniulek84 gratuluję udanych wizyt.
Ida fajną niespodziankę mąż zrobił. Gratuluję dziewczynki. Super, że wszystko ok. Ułożyć malutka jeszcze się zdąży, bo w sumie już prawie dobrze leży.
Lolisza daj szybko znać jak tam po wizycie.

reklama
Do góry