reklama
Aniolek2310
Fanka BB :)
Dziękuje Lolisza postaram się bardziej zwracać uwagę na moje nogi -i ogólnie całe ciało bo wcześniej jakoś nie myślałam że mogę mieć obrzęki nóg bądź innych części ciała.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty! A tak co do lekarzy i wizyt to ja np (tylko proszę się nie śmiać ) spisuję sobie na kartce w domu wszystkie pytania nurtujące mnie przez cały miesiąc. Gdy przychodzi czas wizyty na koniec wyciągam karteczkę i pytam o wszystko co chciałam Pani Doktor mówi, że jestem jedyna taka pacjentka i zawsze się uśmiejemy razem ale potem nie dzwonię do niej po 10 razy bo już wszystko wiem, co chciałam
emiliab
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty! A tak co do lekarzy i wizyt to ja np (tylko proszę się nie śmiać ) spisuję sobie na kartce w domu wszystkie pytania nurtujące mnie przez cały miesiąc. Gdy przychodzi czas wizyty na koniec wyciągam karteczkę i pytam o wszystko co chciałam Pani Doktor mówi, że jestem jedyna taka pacjentka i zawsze się uśmiejemy razem ale potem nie dzwonię do niej po 10 razy bo już wszystko wiem, co chciałam
monimoni ja też spisuję sobie pytania,które mnie nurtują
moriam za Ciebie też trzymam kciuki. Długo czekałaś na wizytę. Ja najdłuższą przerwę miałam 5 tygodni-ale to żadna przerwa. Teraz idę 19 na wizytę, a potem już częściej (myślę,że co 2 tygodnie).
reklama
JOLI77