reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
jestem :)
mała ok 3040g, baardzo nisko i mocno napiera.
Szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2 cm.. Ale podobno twarde brzegi i jeszcze położona od krzyża więc "jeszcze trochę potrzyma". Czopa oczywiście nie ma ;)
Wody w normie, wszystko ok..
Babka nie zwiastowala mi porodu "na dniach" w każdym razie ;-)

eh Ivi ;) czyli nici z planów ;-) A tak na serio to gratuluję, bo wszystko jest w jak najlepszym porządku :) A to jest naaaajważniejsze. Jeszcze troszkę cierpliwości!

Miśka-skoro lekarz zalecił,to musisz duuuużo wypoczywać :tak:

ivi no to jak się na porodówkę jeszcze nie wybierasz, to pewnie podłogi w domu będą lśnić jak lustro ;-) A tak na serio to spróbuj postawić na odpoczynek i relaks, bo po porodzie na pewno będziesz miała pełne ręce roboty z dwójką maluchów.
No i świetnie, że jest wszystko w porządeczku.

ivi haha szwagierka tez tak miala lekarz mowil spoko jeszcz etroche i co w nocy odeszly wody i urodzila :) a mi z synkeim tez lekarz wrozyl ze jeszcze w nastepnym tygodniu sie zbaczymy hehe i po 2 dniach sie zobaczylysmy na porodowce :D ale najwazniejsze ze wszytsko dobrze z toba i malenstwem :)

Ja dzis tez po ktg i usg, ktg ok bez skurczy:( usg tez ok mala nisko siedzi wprost do wyjscua ale wyjsc nie chce:( 2600g wazy, i marze o porodzie ale raczej przeniose:(

reklama
hehe ja do końca z przepowiedniami porodowymi, bo to przecież jest i tak loteria ;)w każdym razie na ktg był maly skórczyk, a gin zrobila mi do tego lekki masażyk ;) Więc od powrotu łapią mnie krzyzowe bóle co jakiś czas. Zobaczymy - jestem dobrej mysli i cały czas myślę o weekendzie :-D

Do góry