reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
ivi- super wiesci! a co do 2 palcow, podobno na tym etapie u wielorodek to norma i dlatego mnie tez z takim rozwarciem wypuscili do domu.
ale jak Ci tam pomasowala to ja nie wiem, cos moze sie rozkrecic.

miska- wow, ale wielki dzidz! kurde troche ciezko Ci bedzie przy malej tak spokojnie wylezec i nie forsowac sie.

Miska ciekawe czy maluch poczeka do następnej wizyty? super, że wizyta udana
Ivi gratuluje udanej wizyty, maleństwo już pomału się szykuje na świat
Maria kto wie, nie wiadomo kiedy mała będzie chciała zapukać, jeszcze trochę czasu ma, najważniejsze, że wszystko wporządku

Same dobre wiadomości, to lubię:-):-):-)

Miska o to maluch juz do wyjścia gotowy - jestes w 38 tc to dlaczego powiedzieli, że 2 tyg. ma jeszcze siedziec? W końcu po skońćzeniu 38 tc ciąża uznawana jest za donoszona...

Ivi masażyk miałaś? Skurczybyki jakies są? To chyba ten weekend będzie Twój :-D

Maria ciekawe kiedy u Ciebie się cos ruszy :tak:

Atan Amelce widocznie dobrze w brzuszku ;-)

Miska, Ivi, Maria dobre wieści, gratuluje udanych wizyt

ciekawe kto kolejny Ivi bez czopa i krótką szyjką... Miśka z dużym maleństwem... czy nasza 40tc Atan :-D czy może ktoś inny nas zaskoczy??

no a my jutro mamy wizytę, trzymajcie kciuki za dobre wieści

Anula kciuki zaciśnięte
Ivi no to może plany się udadzą i week będzie Wasz?
Maria maluch niech jeszcze siedzi, nie jest za duży niech podrośnie u mamy w brzuszku

reklama
Ivi to ty dzis rodzisz a nie w weekend! Po masazu nie ma bata zeby nie rodzic:) ja szyjke tydzien temu mialam badana i 0 rozwarc czy zmiekcz :( ah juz mam dosc brzuchola:)

Do góry