reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Kasiulka no faktycznie Grześ nie jest gigantem
I co w związku z tym? Nie będziesz miałam tego 20 wywoływania? Czekasz do terminu ?

Atomówka właśnie nie wiem, na 20.02 mam skierowanie do szpitala, więc pojadę zobaczymy co mi powiedzą. Nie mam już wcześniej wizyty, żeby dopytać. Ale sądzę, że w takim przypadku odeślą mnie do domu i będę czekała razem z Wami do marca :-)

No pewnie tak będzie
Niby fajnie, ale pewnie rozczarowana jesteś co? Już nastawiłaś się,że na kilkanaście dni zobaczysz maluszka
No ale niech jeszcze posiedzi i podrośnie troszkę

atomówka super wieści ...
To tylko ja nie miałam jeszcze tego paciorkowaca :baffled: następną wizyte mam na początku 28 tygodnia , niby lepiej świeże mieć wyniki , ale boję się że będzie za późno ... ile się czeka na wyniki ?? Bo w ostatniej ciąży czekałam chyba koło tygodnia :dry:

Kasiulka
Jak Grześ taki malutki to może lepiej rzeczywiście poczekać na poród samoistny :tak:

Mini ja na wyniki nie czekałam jakoś specjalnie, w czwartek miałam pobrany wymaz, a we wtorek na KTG już w kompie były wyniki
Atomówka przyznam szczerze, że faktycznie nastawiłam się na ten luty, ale jak nie będzie potrzeby wywoływać to też dobrze, niech sobie rośnie i organizm sam najlepiej będzie wiedział, kiedy najlepszy czas na poród

reklama
ja na sekundkę.
Melduję, ze mamy wyniki badań... morfologie, wątrobowe, cholesterole itd itp...- wszystko co mozna.
Wyniki bardzo ladne nie licząc cholesterolu, trójglicerydów - ale u nas ten cholesterol wysoki to rodzinne ... wiec trudno.
tylko ta fosfataza alkaliczna... tez przekroczona i nie wiemy dlaczego...
Jutro KTG i konsultacja z moją gin - zobaczymy co dalej.
Narazie wszystko ok.
Wrócę w razie mozliwosci.
Dbajcie o siebie:-)

Do góry