reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Kasiulka no faktycznie Grześ nie jest gigantem
I co w związku z tym? Nie będziesz miałam tego 20 wywoływania? Czekasz do terminu ?

Atomówka właśnie nie wiem, na 20.02 mam skierowanie do szpitala, więc pojadę zobaczymy co mi powiedzą. Nie mam już wcześniej wizyty, żeby dopytać. Ale sądzę, że w takim przypadku odeślą mnie do domu i będę czekała razem z Wami do marca :-)

No pewnie tak będzie
Niby fajnie, ale pewnie rozczarowana jesteś co? Już nastawiłaś się,że na kilkanaście dni zobaczysz maluszka
No ale niech jeszcze posiedzi i podrośnie troszkę

atomówka super wieści ...
To tylko ja nie miałam jeszcze tego paciorkowaca :baffled: następną wizyte mam na początku 28 tygodnia , niby lepiej świeże mieć wyniki , ale boję się że będzie za późno ... ile się czeka na wyniki ?? Bo w ostatniej ciąży czekałam chyba koło tygodnia :dry:

Kasiulka
Jak Grześ taki malutki to może lepiej rzeczywiście poczekać na poród samoistny :tak:

Mini ja na wyniki nie czekałam jakoś specjalnie, w czwartek miałam pobrany wymaz, a we wtorek na KTG już w kompie były wyniki
Atomówka przyznam szczerze, że faktycznie nastawiłam się na ten luty, ale jak nie będzie potrzeby wywoływać to też dobrze, niech sobie rośnie i organizm sam najlepiej będzie wiedział, kiedy najlepszy czas na poród

reklama
ja na sekundkę.
Melduję, ze mamy wyniki badań... morfologie, wątrobowe, cholesterole itd itp...- wszystko co mozna.
Wyniki bardzo ladne nie licząc cholesterolu, trójglicerydów - ale u nas ten cholesterol wysoki to rodzinne ... wiec trudno.
tylko ta fosfataza alkaliczna... tez przekroczona i nie wiemy dlaczego...
Jutro KTG i konsultacja z moją gin - zobaczymy co dalej.
Narazie wszystko ok.
Wrócę w razie mozliwosci.
Dbajcie o siebie:-)

Do góry