reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
manta- super wiadomosci :laugh2:
mini- trzymam kciuki za usg, ale fajnie masz ze zobaczysz mala...
atan- nie ma sie co zloscic- tu w uk nikt wogole cie nie bada cala ciaze - teraz to ja chodze cio 2 tyg na sprawdzenie cinienia, mierzenie brzucha tasiemka i sluchanie serducha... a jakies info o szyjce.... pomarzyc sobie tylko mozna..

kamil to ja ci wspolczuje.. oja a ja myslalam ze tylko unas tak zle z lekarzami..

Atan lekarz bez serca ... na taki mróz Cię ciągał ...
A coś w ogóle badał ?? miałaś USG ??

no wlasnie nie mialam ktg ktorego nawet mi nei dali a zawsze dawali.. wiec nic nie mowie bo musialam do jakiegos innego gabinetu na inny sprzet isc i niewiem czy nie dali mi bo moze zle jakos zaznaczal choc lekarz pwoiedzial ze skurczy brak choc ja czulam taki maly w trakcie a on tylko do 40 zaznaczyl sie wiec i wtedy tez mala kopnela wiec uznal ze to od niej chyba wiec bylam zla ze nie dotykal a usg to on mi nigdy nie zrobil w calej ciazy... bo uwaza ze jak mialam specjalistyczne 3 usg to starczy... wiec dlatego chodze tez do lekarza na nfz bo ten to z pakietu Medicover jest.. a tez z nfz mi powiedzial ze powinnam kolo 6.02 urodzic bo 2 tyg temu amelka miala juz glowke na ponad 40 tydzien rozwinieta a cialko na 38 wiec teraz ma juz wszystko prawdopodobnie jak na 40 tydzien no i wazyla prawie 3200g wtedy wiec myslalam ze mi cos powie bo mam caly czas nacisk odczuwam jej glowki na szyjke mam takie wrazenie a on nic.. dlatego jesli nie urodze too w poniedzialek ide do tego na nfz... odsiedze w kolejce ale bedzie usg i badanie a nie kurcze czlowiek sie meczy chodzi zamarza a ten nic...

reklama
MaM​icurina- ło mamma mia! to ja trzymam kciuki! i wracaj prędko się spowiadac cóż tam pięknego się u was dzieje...bo jutro to ja nie wytrzymam! :p

Do góry