MantaZG
Fanka BB :)
jopal -eee...tez mam takie "zakwasy"...wiem co jest pięć moja mała miała w 30 tyg 1612 g. (z tego co pamiętam)...ciekawe jak nam kruszynka rośnie. zapytam lekarza w czwartek o te "zakwasy"...ciekawe co powie dobrze widzę.? Edziu? (Edmund) ? :-)))) moj najdrozszy pra dziadzio swietej pamieci tak na imię ma. Edzie są najlepsze na świecie...mowię Ci.
trokatka -jakies mam dziwne odczucie, ze posiedzi te dwa tyg, a i dłuzej... hmmm;-))) ja na takie "leżące-myślące" dni... stosuję metodę papierkową. Porządkuje dokumenty. hyhy...Co prawda czasami sie nie chce, bo ilez mozna...ale... zawsze jakiś sposób:-)) w torbie do szpitala to pewnie z 10 razy zmienię ustawienie rzeczy w takie dni... :-)
trokatka -jakies mam dziwne odczucie, ze posiedzi te dwa tyg, a i dłuzej... hmmm;-))) ja na takie "leżące-myślące" dni... stosuję metodę papierkową. Porządkuje dokumenty. hyhy...Co prawda czasami sie nie chce, bo ilez mozna...ale... zawsze jakiś sposób:-)) w torbie do szpitala to pewnie z 10 razy zmienię ustawienie rzeczy w takie dni... :-)