reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Atan no to życzę żeby Amelka się określiła czy chce wyjśc czy jeszcze posiedzieć u mamuni w brzuszku :))) ale w razie czego życzę szybkiego rozwiązania i bezbolesnego :))

reklama
nefi niedenerwoj sie mnie tez straszyli ze mala ma jakas wade serca miala nierowne tepo bicia i co okazalo sie ze nic niema u ciebie tak samo bedzie >Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze idz do szpitala porobia badania i daj nam jaknajszybciej znac buzia trzymaj sie i niedenerwoj a mala wcale niemusi byc taka mala jak sie wydaje na usg

dzięki dziewczyny. zobaczymy czy jutro mnie przyjmą. w sumie nawet torby nie rozpakowywałam po ostatnim alarmie, więc jedne problem z głowy.

reklama
Do góry