reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

nefi w razie czego możesz jeszcze iść na USG prywatnie żeby sprawdzić czy na pewno mała wolniej rośnie...
Amandlę też wystraszyli a okazało się że jest wszystko ok :sorry:

reklama
Mini mi własnie na USG u prywatnego wyszło, że mała wolniej rośnie. :-(
Ewstra no własnie na całe szczęście, że to KTG wyszło dobrze bo tak to serio nie wiem gdzie bym do szpitala pojechała, ale na pewno bym nie czekała.
tunia może będzie lepiej.

Mi sie wydaje ze oni Cie tylko nie potzrebnie wystarszyli z tym ze mala wolniej rosnie moze dobrze nie zobaczyl albo cos przeoczyl i palnal taka glupote.

nefi ja doskonale wiem o czym mowisz ja to bym pewnie sraczki za przeproszeniem dostala z nerwow i z tego wszytskiego ja na swojego doktora tez sie krzywo popatrzylam jak mi powiedzial ze maly w 30 tygodniu wazy 1200g

nefi nie martw się na pewno wszystko jest z mała ok,może lekarz xle ją zmierzył,czasami sa pomyłki więc spokojnie,a co do szpitala to naprawdę jak można odsyłac kobiety w ciąży

reklama
wiecie jak tam rozumiem z jednej strony tak szpital tez gumy nie jest i nie mogą pomieścić kobiet jak nie maja miejsc. ja gdyby nie to dobre KTG to pojechałabym gdzie indziej, z zalem bo ten szpital znam, ale jak trzeba to trzeba. jednak tak z punktu widzenia kobiety w ciązy to jest to masakra..

Do góry