reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Ola wspaniałe wieści nic wazniejszego jak to ,że małe jest zdrowe i idealne :-)

No chciałabym poznać płeć na nastepnym- pewnie za jakies 3 tygodnie tutaj gdzies pojde na połówkowe ( aż nie moge uwierzyc w to co napisalam :szok: 3 tygodnie i połowa :szok: ) i skryta nadzieja jest .. ale moge nawet do porodu nie wiedziec byle bylo wszystko ok... Na dniach wyniki awidności toxo znowu zaczynam o tym myslec wiecej :-(

reklama
super ze z dzidiza wszystko dobrze :) angel uciebie bedzie tez wsyztsko dobrze ja w to wierze :) po wynikach sie wyjasni bedziesz spokojna i za 3 tygodnie poznasz kto m ieszka w brzuszku ;)

witam

jestem po wizycie,mąż był ze mną specjalnie zrobił sobie wolne
wszystko jest w porządku,maluszek zdrowo rośnie z usg wychodzi 18 t 5 dni więc maluch prawie tydzień starszy,zdjęcia żadnego nie mam bo kiepsko i tak było widać,szkoda ale najważniejsze że maluszek zdrowy,serduszko mocno bije:-D
maluszek się pokazał i pani doktor mówi do mojego męża doczekał się pan widzę tutaj synka :-D:-D:-D,mąż bardzo szczęśliwy jest,moje przeczucie się sprawdziło :-)
łożysko się przemieściło więc jest wszystko w porządku,badania są dobre,mam tylko powtórzyć badanie moczu bo dużo leukocytów wyszło
następna wizyta 25 października

Angel,Ola najważniejsze że maluszki zdrowo rosną i jest wszystko ok

atomówka oj szczęśliwy i to bardzo,że ogonek jest,widzieliśmy oboje i to dobrze było widać ten ogonek:happy2:najważniejsze aby maluszek był zdrowy

reklama
Do góry