reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Lina mimo tego łożyska, przynosisz nam bardzo optymistyczne wieści :) Z tego co czytałam problem przodującego łozyska może samoistnie zniknąć, za co trzymam mocno kciuki
Pinula dbaj o siebie a wszystko będzie dobrze w jak najlepszym porządku :)

A żebyście wiedziały jak ja się cieszę na tą dziewczynkę :) tak mi się marzyła :)

Ale dziewczyny ja już 17 tydzień mam - jeśli by był chłopiec to wydaje mi się, że już 2 tygodnie temu na usg 4D by mi powiedział na 100% - podobno chłopców już od 12-13 tygodnia widać :) a dziewczyny są trudniejsze do określenia :) także jak któraś czeka kolejny tydzień a lekarz nie chce mówić może też być dziewczynka :)

Lina gratulacje córeczki, dbaj o siebie a wszytko będzie dobrze

Lastpetunia zdjęcie Twojej dzidzi jest poprostu boskie i takie słodkie odrazu człowiekowi się samopoczucie poprawia.

almasta gratuluję zdrowej i dużej fasolki:).

Moja też też wg. usg jest starsza o ponad tydzień, i za każdym razem lekarz mówi, że to gigant:) Ale w sumie nie ma się co dziwić jak rodzice wysoscy jak ma 177 cm a maż 190 cm.

Lastpetunia śliczna dzidzia

Almasta gratuluję zdrowej fasolki

Lina gratuluję córeczki
powiem,że to tak nie do końca z tym,że tak wcześnie można stwierdzić że to na pewno chłopak,bo moja gin w poprzedniej ciąży powiedziała w 13 tygodniu że będzie dziewczynka a teraz nie mówiła że to na sto procent
też jestem w tej sytuacji co ty z tym przodującym łożyskiem,ale u mnie zakazała sexu i oszczędzać się
mam nadzieję ,że na następnym usg już będzie w odpowiednim miejscu

a ja dzisiaj słyszałam tętno maluszka :-D ciężko było chwycić bo ciąża jest jeszcze wczesna i jest nisko ułożona
ale troszkę mi ulżyło,że maluszek rośnie

reklama
Byłam dzisiaj u lekarza. W sumie spędziłam tam jakieś 5 minut:-D. Waga, ciśnienie (96 na 68, duużo jak na mnie) i słuchanie serca (lekarka nie mogła małego namierzyć, ale w końcu się udało).

Do góry