reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Lina mimo tego łożyska, przynosisz nam bardzo optymistyczne wieści :) Z tego co czytałam problem przodującego łozyska może samoistnie zniknąć, za co trzymam mocno kciuki
Pinula dbaj o siebie a wszystko będzie dobrze w jak najlepszym porządku :)

A żebyście wiedziały jak ja się cieszę na tą dziewczynkę :) tak mi się marzyła :)

Ale dziewczyny ja już 17 tydzień mam - jeśli by był chłopiec to wydaje mi się, że już 2 tygodnie temu na usg 4D by mi powiedział na 100% - podobno chłopców już od 12-13 tygodnia widać :) a dziewczyny są trudniejsze do określenia :) także jak któraś czeka kolejny tydzień a lekarz nie chce mówić może też być dziewczynka :)

Lina gratulacje córeczki, dbaj o siebie a wszytko będzie dobrze

Lastpetunia zdjęcie Twojej dzidzi jest poprostu boskie i takie słodkie odrazu człowiekowi się samopoczucie poprawia.

almasta gratuluję zdrowej i dużej fasolki:).

Moja też też wg. usg jest starsza o ponad tydzień, i za każdym razem lekarz mówi, że to gigant:) Ale w sumie nie ma się co dziwić jak rodzice wysoscy jak ma 177 cm a maż 190 cm.

Lastpetunia śliczna dzidzia

Almasta gratuluję zdrowej fasolki

Lina gratuluję córeczki
powiem,że to tak nie do końca z tym,że tak wcześnie można stwierdzić że to na pewno chłopak,bo moja gin w poprzedniej ciąży powiedziała w 13 tygodniu że będzie dziewczynka a teraz nie mówiła że to na sto procent
też jestem w tej sytuacji co ty z tym przodującym łożyskiem,ale u mnie zakazała sexu i oszczędzać się
mam nadzieję ,że na następnym usg już będzie w odpowiednim miejscu

a ja dzisiaj słyszałam tętno maluszka :-D ciężko było chwycić bo ciąża jest jeszcze wczesna i jest nisko ułożona
ale troszkę mi ulżyło,że maluszek rośnie

reklama
Byłam dzisiaj u lekarza. W sumie spędziłam tam jakieś 5 minut:-D. Waga, ciśnienie (96 na 68, duużo jak na mnie) i słuchanie serca (lekarka nie mogła małego namierzyć, ale w końcu się udało).

Do góry