reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
dziękuje wam dziewczynki, trzymałyście mocno kciuki
niesamowite to było, w takiej pozycji to pewnie dopiero za jakiś rok znów ujrzę synka już w realu ;-)

reklama
Ja również byłam dzisiaj na wizycie u lekarza, najpierw wysiedziałam sie ponad godzine w rejestracji na zapisanie sie ale ufff na szczescie sie dopchałam i zapisałam :p pozniej poszłam na 17-sta na wizytę i wyczekałam sie 1,5 godziny az mnie przyjmie ale wkoncu przyjął i miał mnie wybadac a tu nic dał tylko skierowanie na dalsze badania (krew) i kazał mi podejsc jeszcze do innej przychodni na usg i zrobił mi je chociaż nie było tego w planach, badał te wszystkie rzeczy co ostanio bylismy na usg ale prywatnie :p i nasza dzidzia ma 8,5cm, rusza sie, skacze a na drugim zdjęciu jak sie dobrze przypatrzycie to widac jak dzidzia ssie kciuk :) zdjęcia robione na starym aparacie usg i robiłam je telefonem bo nie miałam jak zeskanowac.

Zobacz załącznik 392293Zobacz załącznik 392294

Ostatnia edycja:
Do góry